Letar ditt företag efter sätt att främja hälsa och välbefinnande bland era anställda? Då bör ni vända er till oss på SOL för att beställa fruktkorg i Malmö. Genom att erbjuda färska och näringsrika fruktleveranser direkt till er arbetsplats kan ni enkelt stödja era medarbetares välmående och öka deras produktivitet. Våra skräddarsydda fruktkorgar i Malmö är ett bekvämt och hälsosamt alternativ för ert företag. Kontakta oss idag!

 

Fruktbud Malmö – Snabb & smidig leverans

Med våra smidiga fruktbud i Malmö får ni regelbundna leveranser av frisk frukt direkt till er dörr. Vi anpassar leveransfrekvensen efter era behov, vilket gör det bekvämt för er och era anställda att njuta av en hälsosam mängd frukt när ni vill. Med vårt fruktbud i Malmö behöver ni inte längre tänka på att handla frukt eller skapa komplicerade inköpslistor. Vi tar hand om hela processen åt er, från att välja ut de bästa och färskaste frukterna till att leverera dem på en tid som fungerar för er.

Trygg helhetsleverantör

SOL Facility Services erbjuder inte bara fruktleverans i Malmö, vi har även ett brett utbud av andra företagstjänster för att förbättra arbetsmiljön. Utöver våra fruktkorgar kan ni exempelvis hyra kontorsväxter för att skapa en grön och trivsam arbetsplats. För att underlätta den dagliga driften av ert företag erbjuder vi även flera smidiga lokalvårdstjänster, så som golvvård och kontorsstädning. Ett rent och välskött kontor ger inte bara ett positivt intryck för både anställda och besökare, utan skapar även en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.