Byggstädning med största noggrannhet

Vi på SOL Facility Services erbjuder byggstädning helt skräddarsydd efter era önskemål. Med lokalvårdare som utför sitt arbete med absolut största noggrannhet kan du känna dig trygg med att städningen blir precis så som ni vill ha den. Vi ser till att hålla en bra prisnivå på samtliga av våra tjänster samtidigt som byggstädningen utförs med minsta möjliga miljöpåverkan. Till oss är ni välkomna både under byggarbetet för att få en effektiv byggarbetsplats, såväl som efteråt för att göra lokalen inflyttningsbar.

Vad ingår i byggstädning hos SOL Facility Services?

Hos oss kan ni få hjälp med byggstädning både under och efter renoverings- eller byggprojektet. I vårt byggstäd ingår bland annat:

  • Byggdamm städas bort utan kemikalier för att undvika en negativ hälsopåverkan. Detta gäller både när vi underhåller byggarbetsplatsen, så väl som när lokalen är redo att göras inflyttningsbar.
  • Vi städar alltid undan och håller efter så att byggarbetet kan fortgå så effektivt som möjligt.
  • Vid det senare skedet ser vi till att städa bort samtliga tecken på att en renovering har ägt rumt – självfallet med miljövänliga rengöringsmetoder och stor flexibilitet gentemot våra kunder.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för byggstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Låt oss utföra en byggstädning ni är nöjda med – fyll i intresseanmälan.