Med professionell foliering förvandlar du enkelt tråkiga eller tomma ytor till reklamutrymme på ett snyggt sätt. I SOL arbetar ett trettiotal utbildade vinylmontörer i nära samarbete med tryckerier och producenter av vinylfolie. Vänd dig till oss så hjälper vi ditt varumärke att synas – hela vägen från tryck till montage.

Vinyl foliering – tjänster

Vinyl foliering går att göra på väldigt många ytor, den enda förutsättningen är egentligen en ren, slät yta. Oavsett om du vill ge dina kontorsmöbler en ny look, din fordonsflotta ett enhetligt utseende, dina skylfönster ett lockande intryck, eller på något annat sätt arbeta in ditt varumärke i inomhus- eller utomhusmiljön kan du göra det med foliering. Nedan ser du de vanligaste sakerna vi folierar, men du kan alltid höra av dig till oss om du är ute efter någon typ av vinyl foliering.

Helfoliering

Med en helfoliering täcker vi ett helt föremål – eller till och med en hel fastighet! Detta ger dig nästan obegränsade möjligheter att branda dig på ett unikt sätt. Men det är inte bara företag som vill visa upp sitt varumärke som kan ha nytta av en helfoliering. Vi har flera kunder inom fastighetsbranschen som väljer att skapa unika designer inne på kontor, köpcentrum och butiker. Välj till exempel ett abstrakt eller naturligt mönster för att skapa rätt stämning med hjälp av en helfoliering.  

Vinyl wrap – bil

En vanlig typ av foliering är när man täcker ett helt fordon med en så kallad vinyl wrap – bil, MC, båt, tåg, taxi eller liknande. Med hela fordonsflottan folierad i dina varumärkesfärger känner både befintliga och nya, potentiella kunder lätt igen ditt företag. Hör av dig till oss om du funderar på att göra foliering av bil eller annat fordon.  

Buss

Vi monterar ofta foliering på buss, både för kunder som köpt plats för marknadsföring på bussen, och för bussbolag som vill profilera sig och stärka sitt varumärke. Bussar är utmärkta som mobila reklampelare: De har stor reklamyta och rör sig konstant vilket ökar sannolikheten att nå flera målgrupper. Vänd dig till SOL för hjälp med foliering av buss.  

Möbler

Att foliera möbler är ett prisvärt alternativ till att renovera eller byta ut befintliga möbler på kontoret, i butiken eller offentliga rum. När du kör en tillfällig kampanj eller vill ge ett särskilt intryck under en viss säsong passar det perfekt med möbelfoliering. Vi hjälper dig med både mått, tryck och foliering av möbler på ditt företag.  

Glas

Foliering av glas och skyltfönster är ett av de vanligast förekommande jobben och på SOL folierar vi glas så gott som dagligen. Skyltfönster ska locka till köp och väl designade glasytor inne i butiken hjälper till att skapa stämning och merförsäljning. Tryck upp företagets logotyp, namn och öppettider eller promota aktuell kampanj med foliering av glas – både på rutor inomhus och skyltfönster.  

Avfoliering

SOL utför även avfoliering som på ett skonsamt sätt avlägsnar den gamla vinylfolieringen och gör ytan som ny igen. Vi tar bort foliering från bilar, bussar, möbler och alla andra ytor du har folierat. I samband med en avfoliering hjälper vi dig gärna med sätta dit ny. Hör av dig till oss så om du vill ha pris på foliering, borttagning eller både och.

SOL utför fler tjänster inom uppsättning av reklam, läs gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med affischering och bussreklam.