Prisvärd vinyl foliering av högsta kvalitet

Med vinyl foliering/wrapping förvandlar du enkelt tråkiga eller tomma ytor till en mer tilltalande och snygg design. Hos oss kan du boka foliering av bilar, båtar, möbler och mycket mer. Oavsett om du vill marknadsföra ditt varumärke genom branding, eller förnya en tom yta hjälper vi dig hela vägen från tryck till montage. På SOL arbetar ett trettiotal utbildade vinylmontörer i nära samarbete med tryckerier och producenter av vinylfolie. 

Har du frågor eller funderingar om vår foliering? Kontakta oss gärna på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. Du kan också begära en offert genom formuläret nedan.

Helfoliering av bil och andra föremål

Med en helfoliering täcker vi en hel bil – eller till och med en hel fastighet! Detta ger dig nästan obegränsade möjligheter att branda dig på ett unikt sätt. Men det är inte bara företag som vill visa upp sitt varumärke som anlitar oss. Vi har flera kunder inom fastighetsbranschen som väljer att skapa unika designer inne på kontor, köpcentrum och butiker. Välj till exempel ett abstrakt eller naturligt mönster för att skapa rätt stämning.

  • En vanlig typ av bilfoliering är när man täcker ett helt fordon med en så kallad vinyl wrap – bil, MC, båt, tåg, taxi och andra fordon kläs i dina varumärkesfärger så att både befintliga och nya, potentiella kunder lätt känner igen ditt företag.

  • Foliering av glas är ett av de vanligast förekommande jobben hos oss på SOL. Tryck upp företagets logotyp, namn och öppettider eller promota aktuell kampanj på glas, fönster eller väggar.

  • Vi monterar ofta folie på buss, tåg och spårvagnar. Fordon är utmärkta som mobila reklampelare: De har stor reklamyta och rör sig konstant vilket ökar sannolikheten att nå flera målgrupper.

  • Att foliera möbler är ett prisvärt alternativ till att renovera eller byta ut befintliga möbler på kontoret, i butiken eller offentliga rum. Vi hjälper dig med både mått och tryck.

Olika typer av wrapping

Klar (Lackskyddsfilm – PPF)

Vår transparenta och klara film är designad för att erbjuda skydda lack mot repor, slitage och små skador. Den är perfekt för att bevara ursprungliga ytor, utan att förändra utseendet.

Färgad

Med vår färgade folie kan ni snabbt ändra färg på ytan den appliceras på. Denna typ av foliering kan användas för att förnya möbler, köksskåp eller elektronik.

Texturerad

SOL:s texturerade filmer erbjuder unika effekter såsom kolfiberlook eller en matt finish, vilket kan förvandla utseendet på en yta dramatiskt. Dessa folier är perfekta för att lägga till en visuell effekt på allt från fordon till väggar eller till och med små elektroniska enheter.

Custom/Printad

För er som söker ett helt unikt utseende erbjuder vi även custom-printade vinylfolier med oändliga möjligheter. Med specialdesignade mönster, bilder eller företagslogotyper kan denna typ av foliering skapa en personlig touch på fordon, butiksfönster, eller reklamskyltar.

Avfoliering och underhåll för minskade konstnader

SOL utför även avfoliering som på ett skonsamt sätt tar bort gammal folie och gör ytan som ny igen. Vi har även lång erfarenhet av att avlägsna folie på bilar, tåg, bussar, möbler och alla andra ytor. I samband med detta hjälper vi dig gärna med en ny wrap. Vi finns på flera orter i landet. Vi kan exempelvis hjälpa dig all slags foliering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är experter på foliering av både interiör och exteriör av tågfordon. I stället för höga kostnader och ledtider för byte eller reparation av utslitna eller förstörda ytskikt på delar, dras den gamla folien bort och ny monteras på. Arbetet kan ske löpande samtidigt som andra depåtjänster pågår. Detta är mycket mer kostnadseffektivt jämfört med andra alternativ och vi lämnar gärna offert för att ni själva ska kunna jämföra och se hur det kan minska era kostnader för fordonsunderhåll.