Vinyl foliering som syns eller inte syns?

Med vinyl foliering förvandlar du enkelt tråkiga eller tomma ytor till en mer tilltalande och snygg design. Hos oss kan du boka foliering av bilar, båtar, möbler och mycket mer. Oavsett om du vill marknadsföra ditt varumärke genom branding, eller förnya en tom yta hjälper vi dig hela vägen från tryck till montage. På SOL arbetar ett trettiotal utbildade vinylmontörer i nära samarbete med tryckerier och producenter av vinylfolie. Kontakta oss för professionell vinyl foliering redan idag!

Helfoliering av bil och andra föremål

Med en helfoliering täcker vi en hel bil – eller till och med en hel fastighet! Detta ger dig nästan obegränsade möjligheter att branda dig på ett unikt sätt. Men det är inte bara företag som vill visa upp sitt varumärke som anlitar oss. Vi har flera kunder inom fastighetsbranschen som väljer att skapa unika designer inne på kontor, köpcentrum och butiker. Välj till exempel ett abstrakt eller naturligt mönster för att skapa rätt stämning.

Bil

En vanlig typ av bilfoliering är när man täcker ett helt fordon med en så kallad vinyl wrap – bil, MC, båt, tåg, taxi och andra fordon kläs i dina varumärkesfärger så att både befintliga och nya, potentiella kunder lätt känner igen ditt företag. Hör av dig till oss om du funderar på att göra en foliering av bil.

Glas och fönster

Foliering av glas är ett av de vanligast förekommande jobben och på SOL utför vi foliering av fönster så gott som dagligen. Skyltfönster ska locka till köp och intressanta glasytor och väggar inne i butiken hjälper till att skapa stämning och merförsäljning. Tryck upp företagets logotyp, namn och öppettider eller promota aktuell kampanj på glas, fönster eller väggar.

Buss, tåg och spårvagnar

Vi monterar ofta folie på buss, tåg och spårvagnar, både för kunder som köpt plats för marknadsföring på på ett fordon, för transportbolag som vill profilera sig och stärka sitt varumärke eller som ett alternativ till att förnya och skydda ytor med folie istället för att bekosta reparation och byte av delar interiört eller exteriört. Fordon är utmärkta som mobila reklampelare: De har stor reklamyta och rör sig konstant vilket ökar sannolikheten att nå flera målgrupper.

Möbler

Att foliera möbler är ett prisvärt alternativ till att renovera eller byta ut befintliga möbler på kontoret, i butiken eller offentliga rum. När du kör en tillfällig kampanj eller vill ge ett särskilt intryck under en viss säsong passar det perfekt med möbelfoliering. Vi hjälper dig med både mått och tryck.

Avfoliering 

SOL utför även avfoliering som på ett skonsamt sätt tar bort gammal folie och gör ytan som ny igen. Vi har även lång erfarenhet av att avlägsna folie på bilar, tåg, bussar, möbler och alla andra ytor. I samband med detta hjälper vi dig gärna med en ny wrap. Vi finns på flera orter i landet. Vi kan exempelvis hjälpa dig med all slags foliering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Foliering till bra pris

Foliering går att göra på väldigt många ytor, den enda förutsättningen är egentligen en ren, slät yta. Om underlaget har ojämnheter, slipar och jämnar vi underlaget innan foliering sker. Oavsett om du vill ge dina kontorsmöbler en ny look, din fordonsflotta ett enhetligt utseende, dina skylfönster ett lockande intryck, eller på något annat sätt arbeta in ditt varumärke i inomhus- eller utomhusmiljön kan vi hjälpa er. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för att få ett bra pris på foliering – kontakta oss idag!

Minska era underhållskostnader

Vi är experter på foliering av både interiör och exteriör av tågfordon. I stället för höga kostnader och ledtider för byte eller reparation av utslitna eller förstörda ytskikt på delar, dras den gamla folien bort och ny monteras på. Arbetet kan ske löpande samtidigt som andra depåtjänster pågår. Detta är mycket mer kostnadseffektivt jämfört med andra alternativ och vi lämnar gärna offert för att ni själva ska kunna jämföra och se hur det kan minska era kostnader för fordonsunderhåll.