Få fastighetsservice och teknisk förvaltning som ni kan lita på. Vi på SOL Facility Services jobbar hårt för att med våra fastighetsskötare ge er bästa möjliga fastighetsservice och tekniska förvaltning baserat på just era behov och önskemål. Med oss får ni en heltäckande tjänst som gynnar både miljö och ekonomi, oavsett om ni har fastigheter eller andra lokaler.

 

VAD ÄR FASTIGHETSSERVICE?

Fastighetsservice innefattar förvaltning, underhåll och service av fastigheter där det huvudsakliga syftet är att se till att en fastighet och alla detaljer kring fastigheten fungerar felfritt.

VAD ÄR TEKNISK FÖRVALTNING?

Teknisk förvaltning innefattar förvaltning, underhåll och service av det tekniska i fastigheter. Det huvudsakliga syftet med teknisk förvaltning är att se till att optimera tekniska aspekter av en fastighet och se till att allt är på plats och fungerar som det ska när det kommer till tekniska delar.

VÅRA TJÄNSTER INOM FASTIGHETSSERVICE

Eftersom vi är noga med att alltid utföra bra service till rätt pris erbjuder vi en mängd olika tjänster inom fastighetsservice – allt från jourtjänster till avfallshantering, skadesanering och annan typ av fastighetsvård. Våra tjänster finns tillgängliga i stora delar av landet där vår utbildade och trevliga personal alltid ser till att göra er nöjda. Vi är helt enkelt en samarbetspartner att lita på.

TEKNISK FÖRVALTNING OCH BYGGPROJEKT

När ni är i behov av teknisk förvaltning är vi rätt partner. Våra fastighetstekniker kommer då ut till er och undersöker hur ni kan spara in på era kostnader. Detta kan omfatta allt från styrreglage av fläktar till ett noga planerat underhåll. Vi hjälper er att enkelt hålla koll på det tekniska i era fastigheter. Står ni inför ett byggprojekt? Vi tillhandahåller förvaltningsexpertis i både projekt- och utförandefasen av byggprojekt. Tack vare detta kan ni känna er trygga genom hela projektet vad gäller ekonomi, miljö och kvalitet. Vår personal kan även stå till tjänst med information om kostnad av löpande underhåll på era fastigheter.

FÖRMÅNLIG HELHETSLEVERANTÖR

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för fastighetsservice eller teknisk förvaltning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Vill ni boka in fastighetsservice eller teknisk förvaltning? Kontakta då gärna oss eller kika närmare på de olika länkarna här nedan för att läsa mer om de tjänster vi erbjuder. Gör fastighetsservicen enklare för er – fyll i intresseanmälan.