Fastighetstjänster med trygg Facility Management

Hos SOL hittar du ett komplett utbud av fastighetstjänster där vi erbjuder dig experthjälp inom områdena fastighetsskötsel och fastighetsservice. Detta innefattar tillsyn, underhåll, skötsel och service där det huvudsakliga syftet är att se till att allt kring fastigheten fungerar felfritt. Det innefattar allt från golvvård till snöröjning och utförs av en av våra kompetenta medarbetare som alltid är lyhörda för dina önskemål.

SOL är ett av norra Europas största Facility management-företag med drygt 14 000 medarbetare. Anlita oss för hjälp med företagets fastighetstjänster för trygg och komplett Facility management.

  • Skräddarsydd fastighetsservice.
  • Heltäckande, kostnadseffektiv fastighetsskötsel som hjälper ditt företag att möta eller överträffa uppsatta miljömål.
  • Pålitlig samarbetspartner med välutbildad och trevlig personal som har kundnöjdhet i fokus.
 

Anlita oss för skräddarsydda lösningar

När du anlitar SOL för fastighetsservice väljer du själv vad som ska ingå. Vi tar fram skräddarsydda lösningar, helt baserade på ditt företags behov och era önskemål. Vi hjälper dessutom gärna till att analysera behovet för att kunna erbjuda rätt tjänster, både löpande och på jourtid. Läs gärna mer om några av våra tjänster inom fastighetsservice:

Avfuktning och skadesanering

Fastighetsvård

Klottersanering

Vaktmästare & Fastighetsskötare

Våra Facility Management-tjänster

Facility Management innebär att man samordnar alla företagets servicetjänster för att effektivisera och förbättra företagets arbetsmiljöer. Det omfattar strategisk styrning, administration samt planering av olika stödfunktioner till kärnverksamheten och inkluderar alla slags tjänster som kan behövas för att driva och underhålla en fastighet och serva de som arbetar eller bor där. Exempel på några av de Facility Management-tjänster vi erbjuder är lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice.

Helhetsleverantör inom fastighetsservice

Eftersom vi är noga med att alltid utföra bra service till rätt pris erbjuder vi en mängd olika tjänster inom fastighetsservice – allt från jourtjänster till avfallshantering, skadesanering och annan typ av skötsel. Våra tjänster finns tillgängliga i stora delar av landet där vår utbildade och trevliga personal alltid ser till att göra er nöjda. Vi är helt enkelt en samarbetspartner att lita på.