Som en följd av det ombytliga vädret i Sverige utsätts fastighetfasaderna för hårt slitage, året om. Vi på SOL hjälper er att vårda och skydda er fastighet genom professionell fastighetsvård. Med hjälp av specifik teknik och effektiva redskap rengör vi allt från nedsmutsade fasader till igengrodda soprum till garage. I vår fastighetsvård ingår bland annat:

  • Mossborttagning, alg- och mögeltvätt
  • Omläggning av sten i yttertrappor
  • Reparation av puts- och stenfasader
  • Återställning av hygien i soprum
  • Målar om efter en eventuell skada
  • Entréstädning
  • Byggstädning
  • Fönsterputsning

Vill ni veta mer om vår fastighetsvård? Kontakta oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. Ni kan också begära en offert genom att fylla i formuläret nedan.

Komplett fastighetsskötsel & fasadtvätt

Vi utför komplett fastighetsskötsel och fasadtvätt av ert hus eller fastighet. En väl genomförd underhållstvätt av er fasad – i kombination med impregnering och/eller klotterskydd – höjer både fastighetens profil samt trivseln hos de boende. När du anlitar oss på SOL väljer du själv vad som ska ingå. Vi skräddarsyr upplägget efter era behov och önskemål kring fastighetsskötsel och fasadtvätt.

A och O för en frisk fasad

Ett torrt hus är att friskt hus. Svartmögel, alger eller blånadssvamp dyker för eller senare upp på huset om man inte tvättar regelbundet. Påväxt på samtliga byggnadsmaterial gör skada då påväxten drar till sig fukt som i sin tur förstör materialet. Tänk på att inte ha klätterväxter på huset eller träd och buskar nära huskroppen.

Soprum och sopnedkast

Soprum kan snabbt bli otrevliga om de inte hålls rena. Vi tvättar golv och väggar samt rengör sopkärl och eventuella sopnedkast för ökad komfort och trivsel. Att hålla just soprum, sopnedkast och sopkärl rena är ett arbete som ibland exkluderas från den reguljära städningen, men det är nödvändigt att detta genomförs sett till boende, fastigheten och miljön. Vi rekommenderar att man målar soprummets golv och väggar med en anpassad färg eftersom råbetong är poröst. Det drar därmed åt sig lukt och smuts som är svårt att ta bort.

Mer än bara fastighetsvård

Vi på SOL Facility Services erbjuder mer än bara fastighetsvård. Vi är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som bidrar till både en enklare och smidigare vardag. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för fastighetsvård och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Få fastighetsskötsel ni kan lita på – kontakta oss redan idag!

Offertförfrågan