Belysningsservice på kontor av belysningskonsult

Bra belysning och ljus skapar bra arbetsmiljöer, köplust i butiker samt agerar välkomnande i entréer. SOL Facility Services ger dig möjligheten att ta in en belysningskonsult till kontoret som vet hur ljuskällor ska underhållas och hur armaturer rengörs bäst. Vi erbjuder även service för alla typer av belysning; hängande, fast, spotlights, glödlampor, ljusskyltar etc. Med specialutbildade medarbetare som har lång erfarenhet bakom sig, vet vi hur man sparar stora summor pengar med kloka val, och vad de valen betyder för miljön.

Belysningskonsult – fördel för alla

Fördelen med att ta in en belysningskonsult är att belysningsanläggningen på kontoret alltid är välskött. Lokalen kommer därmed att upplevas mer positivt av både personal och kunder. Vår belysningsservice innebär att vi besöker kunden regelbundet enligt överenskommelse, från en gång i veckan till en gång om året.

Gruppbyte av belysning på kontor

Gruppbyte är ett långsiktigt avtal där vi byter samtlig belysning på kontoret på en och samma gång. Det ger er belysning som håller ca 3 år innan det är dags att byta.

Rondering

Rondering innebär ett kortsiktigt avtal där vi löpande byter de ljuskällor som inte fungerar, exempelvis en gång i månaden.

Vid varje besök:

  • Granskar vi samtliga armaturer och ljuskällor
  • Byter de ljuskällor som är trasiga
  • Reparerar eller byter ej fungerande armaturer om så önskas
  • Riktar ställbara armaturer för en optimal inställning
  • Rengör armaturerna.

Mer än belysningsservice

På SOL Facility Services är vi en helhetsleverantör av kontorsservice, lokalvård, fastighetsservice och bemanning inom dessa sektorer. Tack vare vår övergripande verksamhet kan vi erbjuda våra kunder en enkel och smidig vardag med fina förmåner. Som avtalskund hos oss är det möjligt att anlita oss för belysningsservice tillsammans med en annan tjänst för att få ytterligare en tjänst på köpet – såsom fruktkorg till kontoret.


Anlita en belysningskonsult – fyll i vår intresseanmälan nedan eller kontakta oss. Du kan också läsa mer om olika tjänster som vi erbjuder inom kontorsservice.