Städning av hotell, restauranger & konferenslokaler

Vi på SOL Facility Services erbjuder högkvalitativ städning inom hotellstädning, restaurangstädning samt städning av konferenslokaler. Tack vare engagemanget hos vår erfarna och väl omtyckta personal får ni en noggrann städning ner till minsta detalj. Samtliga av våra städtjänster skräddarsys efter era önskemål och behov, och vi är noga med att hålla en bra prisnivå. Eftersom vi dessutom är noga med att städningen utförs med hänsyn till miljön är samtliga av våra städprodukter miljövänliga.

Vid frågor om hotellstäd, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

Hotellstäd

Med lång erfarenhet av städning på hotell ser vi till att alltid leverera bästa möjliga resultat. På hotell är det ett högt tempo och gästerna förväntar sig rena och fräscha rum, det vet vi. För att kunna möta branschens höga krav och behov, ser vi till att samtliga av våra lokalvårdare är utbildade inom hotellstäd. Innan arbetet påbörjas går vi tillsammans med er igenom de önskemål och behov ni har på våra tjänster. Därefter tar vi fram checklistor för att säkerställa att samma noggrannhet ska infrias vid varje städpass. Även när ni anlitar oss för exempelvis bemanning av receptionstjänster ser vi till att era önskemål uppnås.

Städning av konferenslokaler och restaurangstädning

Utöver hotellstädning erbjuder vi även städning av konferenslokaler och restauranger. Även här går vi igenom tjänsten tillsammans med er och anpassar den efter era önskemål, självfallet med samma noggrannhet kring checklistor och med avstämning kring dessa. När ni anlitar oss för städning inom dessa områden får ni rena och trevliga lokaler som besökare och gäster trivs i.

Städning av andra lokaler och tilläggstjänster

Vi tillhandahåller våra kunder med städning på golfanläggningar och andra anläggningar som är mer säsongsbetonade. Utöver detta erbjuder vi tilläggstjänster som t.ex. parkering av bilar, hjälp med att bära bagage, receptionsarbete, diskning samt mycket annat. Det går bra att anlita oss per timme för dessa tjänster om så önskas. Vill du få veta mer? Fyll i intresseanmälan nedan för en kostnadsfri offert.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för hotellstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Offertförfrågan