Golvvård anpassad efter golvmaterialet

Vi på SOL Facility Services erbjuder effektiv golvvård som får det att se ut som nytt igen. I vårt arbete utgår vi alltid efter golvmaterialets egenskaper för att få bästa möjliga resultat. Det kan bestå av att rengöra ett klinkergolv, bona ett plastgolv, eller olja in ett trägolv för en så slitstark yta som möjligt. Med lång erfarenhet och utbildade specialister är vi noga med att utföra golvvård som alltid ger det resultat ni önskar.

Vid frågor om golvvård, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

 

Skräddarsydd golvvård

Vår golvvård omfattar det just ni är i behov av och anpassas alltid efter era önskemål. Har ni kanske ett linoleumgolv på kontoret som är slitet, eller ett trägolv som har sett bättre dagar? Oavsett vilket typ av golv ni har, har vi utbildning och kompetens för att rengöra golv oavsett dess ursprungliga skick. Eftersom vi har som mål att alltid skapa, utveckla och bygga långsiktiga relationer med våra kunder ser vi det som en självklarhet att göra det lilla extra för att göra er nöjd.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för golvvård och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Låt oss göra era golv som nya igen – kontakta oss!

Offertförfrågan