Golvvård anpassad efter golvmaterialet

En bra golvvård innebär att golvet behandlas baserat på golvmaterialets egenskaper. Golvvården kan bestå av att bona ett plastgolv, rengöra ett klinkergolv eller olja in ett trägolv för en så slitstark yta som möjligt. Med lång erfarenhet och utbildade specialister är vi noga med att utföra golvvård där vår erfarenhet och flexibilitet alltid ger dig det resultat du önskar.

 

Skräddarsydd golvvård

Har ni ett linoleumgolv på kontoret som är slitet, eller ett trägolv som har sett bättre dagar? Ett väl använt stengolv eller marmorgolv i entrén? Från textilmattor till plastgolv, med rätt utbildning och rätt kompetens för att utföra jobbet gör vi golvet skinande rent oavsett dess ursprungliga skick. Eftersom vi har som mål att alltid skapa, utveckla och bygga långsiktiga relationer med våra kunder ser vi det som en självklarhet att göra det lilla extra för att göra er nöjd.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för golvvård och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Låt oss göra era golv som nya igen – kontakta oss!