Vi på SOL Facility Services har två utgångspunkter för vår kontorsservice; effektivitet och trivsel. En bra trivsel ökar effektiviteten. Med effektivitet undanröjs både stora och små problem samt skapar bra förutsättningar för en god trivsel, vilket i sin tur leder till en framgångsrik arbetsplats. Det är därför som vi i erbjuder kontorsservice helt enligt era önskemål.

 

Skräddarsydd kontorsservice

Hyr entrématta enligt era önskemål, vi har både stora som små samt med eller utan logga. Vill ni ha en fruktkorg till kontoret, eller behöver ni hjälp med inredning och skötsel av era kontorsväxter? Oavsett om ni vill att vi ser till att lamporna alltid lyser och byts när det behövs, eller om ni vill att kaffemaskinen ska vara fräsch med mjölkslangar, ser vi till att hjälpa er med era specifika behov. Detta för att direkt, och indirekt, kunna bidra till våra kunders framgångar.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för kontorsservice och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst på köpet.

Låt ett proffs ta hand om er kontorsservice – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika sorters kontorstjänster vi utför.

Offertförfrågan