SOL Facility Services erbjuder lokalvård med ett starkt fokus på att skapa en trygg, hälsosam och trivsam arbetsmiljö. Våra medarbetare, som är hjärtat i vår verksamhet, är noggrant utbildade och arbetar tätt tillsammans med dig för att skräddarsy våra tjänster efter dina behov och önskemål. Genom att välja oss säkerställer du en ren och välkomnande arbetsplats som bidrar till en bättre arbetsdag för alla.

Vid frågor om lokalvård, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

 

Skräddarsydd & miljövänlig lokalvård i Sverige

Vi på SOL Facility Services fokuserar alltid på det som är bäst för dig som kund. I vår värld är det en självklarhet att skapa, bygga och utveckla goda relationer i syfte att etablera långsiktiga förtroenden med våra kunder.

Med många års erfarenhet av miljövänlig lokalvård i Stockholm utför vi numera städning anpassad efter våra kunders behov och önskemål, runtom i hela Sverige. Detta gäller oavsett om ni har ett mindre kontor eller en större fabrik. Tillsammans med er syr vi ihop lokalvårdslösningar som fokuserar lika mycket på miljö och kvalitet som ekonomiskt fördelaktiga lösningar.

Är ni intresserad av lokalvård utanför Stockholm och i andra delar av landet? Kontakta då oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Vad ingår?

På SOL Facility Services ser vi till att anpassa vår städning efter rådande miljökrav. Med hållbart städmaterial ingår därför allt från tömning av papperskorgar, dammsugning, golvmoppning och annan golvvård, men även fönsterputsning och mer omfattande städning.

Eftersom vi är noga med att arbeta med det senaste inom städteknik och städutrustning behöver vi inte använda oss av starka kemikalier vilket är ett ytterligare plus då ni anlitar oss för lokalvård. Något som är lika bra för oss som för er.

Mer än lokalvård

Med SOL Facility Services får du en förmånlig helhetsleverantör av lokalvård, fastighetsservice, kontorsservice och bemanning inom dessa områden. Vi ger våra kunder en enklare och smidigare vardag med förmånliga avtal. När ni anlitar oss för lokalvård tillsammans med en andra tjänst får ni ytterligare en tjänst på köpet – kanske vill ni kunna erbjuda era medarbetare frukt på jobbet eller lyxen av välvårdade kontorsväxter?

Vanliga frågor 

Var erbjuder ni lokalvård?

Vi är riksomfattande och erbjuder lokalvård i hela Sverige. Kontakta oss för att få en offert på vad det kostar för just era lokaler.

Vad använder ni för utrustning?

För oss är det en självklarhet att vara snälla mot miljön. Därför använder vi oss endast av miljövänliga rengöringsmedel och metoder när vi städar. Det är bra för miljön, för era lokaler och för våra lokalvårdare. Läs mer om vårt miljöarbete här.