Vad är lokalvård?

Lokalvård syftar till att genom städning i olika former vårda om och underhålla lokaler, kontor och andra typer av platser och miljöer. Lokalvård kan innefatta allt från dammsugning, golvmoppning och fönsterputsning till tömning av papperskorgar.

 

Miljövänlig & skräddarsydd lokalvård i Sverige

Vi på SOL Facility Services fokuserar alltid på det som är bäst för dig som kund. I vår värld är det en självklarhet att skapa, bygga och utveckla goda relationer i syfte att etablera långsiktiga förtroenden med våra kunder.

Med många års erfarenhet av lokalvård i Stockholm utför vi numera städning anpassad efter våra kunders behov och önskemål, runtom i hela Sverige. Tillsammans med er syr vi ihop ett förslag kring vår lokalvårdstjänst som fokuserar lika mycket på miljö och kvalitet som ekonomiskt fördelaktiga lösningar.

Är ni intresserad av lokalvård utanför Stockholm och i andra delar av landet? Kontakta då oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Vad ingår i lokalvård genom SOL Facility Services?

På SOL Facility Services ser vi till att anpassa vår lokalvård och städning efter rådande krav. Detta gäller oavsett om ni har ett mindre kontor eller en större fabrik. Med miljövänligt städmaterial ingår därför allt från tömning av papperskorgar och golvmoppning till kraftfull golvrengöring med städmaskiner och mycket mer när det kommer till lokalvård genom oss på SOL Facility Services.

Eftersom vi är noga med att arbeta med det senaste inom städteknik och städutrustning behöver vi inte använda oss av starka kemikalier vilket är ett ytterligare plus då ni anlitar oss för lokalvård. Något som är lika bra för oss som för er.

Mer än lokalvård

Med SOL Facility Services får du en förmånlig helhetsleverantör av lokalvård, fastighetsservice, kontorsservice och bemanning inom dessa områden. Vi ger våra kunder en enklare och smidigare vardag med förmånliga avtal. När ni anlitar oss för lokalvård tillsammans med en andra tjänst får ni ytterligare en tjänst på köpet – kanske vill ni kunna erbjuda era medarbetare frukt på jobbet eller lyxen av välvårdade kontorsväxter?

Vanliga frågor om vår lokalvård

Vad ingår i lokalvård?

Vi skräddarsyr all vår lokalvård utifrån era behov och önskemål. Ofta rör det sig om tömning av papperskorgar, dammsugning, golvmoppning och annan golvvård, men kan också innefatta exempelvis fönsterputsning eller mer omfattande butiksstädning.

Var erbjuder ni lokalvård?

Vi är riksomfattande och erbjuder lokalvård i hela Sverige. Kontakta oss för att få en offert på vad det kostar för just era lokaler.

Vad använder ni för utrustning?

För oss är det en självklarhet att vara snälla mot miljön. Därför använder vi oss endast av miljövänliga rengöringsmedel och metoder när vi städar. Det är bra för miljön, för era lokaler och för våra lokalvårdare. Läs mer om vårt miljöarbete här.