Storstädning med minimal miljöpåverkan

Vi hjälper företag med storstädning runt om i Sverige. Med lång erfarenhet av storstäd vet vi vad som krävs för att uppnå bästa möjliga städresultat. På SOL värnar vi självklart även om miljön – därför använder vi enbart miljövänliga och hållbara produkter när vi utför storstädning. Tillsammans med er hittar vi ett passande städupplägg som helt och hållet utgår från era behov och önskemål. På så sätt kan ni känna er trygga med att ni får ett pålitligt, noggrant och kostnadseffektivt storstäd – när ni behöver det.

Storstädning – Checklista

När vi utför storstädning utgår vi från en checklista som vi bockar av efter varje städmoment. Detta för att garantera att inget viktigt moment har förbisetts. I vår checklista ingår bland annat följande punkter:

  • Avtorkning av vertikala ytor
  • Golvvård.
  • Matt-tvätt
  • Damma armaturer på hög höjd, rengöra rör i taket, rengöra ventilationer, med mera
  • Städning i kök/kökspentryn. Insida av skåp, kylskåp, frys

Förmånligt pris

Hos SOL bokar du storstädning till ett förmånligt pris. När du väljer att teckna två av våra tjänster, så får du dessutom en tredje tjänst, som exempelvis en fruktkorg på köpet. På så vis får du ett riktigt bra pris på storstädning, med flera tjänster samlade på en och samma faktura. Kontakta oss och få ett prisförslag på din förfrågan.