Storstädning med minsta möjliga miljöpåverkan

Med hög känsla för service och med största noggrannhet utför våra fantastiska lokalvårdare storstädning med perfektion. Eftersom storstädningen skräddarsys efter er som kund kan ni känna er trygga med att vi på SOL Facility Services är rätt samarbetspartner för er. Vi ser alltid till att ge er en städning som är anpassad efter just er, och vi använder oss endast av städprodukter med minsta möjliga miljöpåverkan. Till detta ligger samtliga av våra städtjänster på en bra prisnivå.

Storstädning med flexibilitet och ärlighet

En korrekt utförd storstädning har en positiv effektivt på både lokalerna såväl som människorna som vistas där. Vi går igenom samtliga detaljer med en checklista för att garantera att inget har förbisetts, vare sig det handlar om ett privat hem eller ett företag. Vi ser till att ni får ett pålitligt, noggrant och kostnadseffektivt resultat. Vi är även noga med att vara flexibla vad gäller dagar och tider gentemot er som kund.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för storstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Få en kostnadsfri offert på en miljövänlig storstädning – fyll i intresseanmälan.