Håll dina lokaler i ett bra skick med centrumstäd hos SOL Facility Services. Vi utför professionell städning av köpcentrum, bilhallar och publika ytor där vår erfarenhet gör oss till ett städföretag att lita på. Att vara flexibla för våra kunders skull är en självklarhet – vi anpassar oss alltid efter våra kunders önskemål och behov.

Vid frågor om centrumstäd, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också skicka komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

Skräddarsydd centrumstädning

Behöver bilhallen rengöras tidigt på morgonen, medan de publika ytorna är i behov av rengöring på kvällarna? Med oss kan ni känna er lugna, vi utför skräddarsydd centrumstädning som är helt anpassat efter era behov och önskemål. I samråd med er tar vi fram ett förslag kring vårt centrumstäd som fokuserar på ekonomiskt fördelaktiga lösningar, såväl som på hållbarhet och miljö.

Vi ser till att hålla ytorna i ett gott skick så att personal och besökare trivs, oavsett vilka tider eller dagar som är aktuella. Vi hjälper er även gärna med råd och tips kring vilken typ av centrumstädning ni behöver samt hur ofta.

Mer än centrumstäd

Vi på SOL Facility Services erbjuder mer än bara centrumstäd. Som en förmånlig helhetsleverantör erbjuder vi fastighetsservice, kontorsservice, bemanning och en rad andra tjänster. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även fördelaktigt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för städning av köpcentrum, bilhallar och publika ytor och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få skräddarsydd centrumstädning anpassad efter era behov – kontakta oss redan idag!