Städning av centrumanläggning, bilhallar och publika ytor

Håll dina lokaler i ett bra skick med en städpartner du kan lita på. Vi på SOL Facility Services utför städning av centrumanläggningar, bilhallar och publika ytor där vår erfarenhet gör oss till ett städföretag att lita på. Att vara flexibla för våra kunders skull är en självklarhet – vi anpassar oss alltid efter våra kunders önskemål och behov.

Från bilhallar till publika ytor

Behöver bilhallen rengöras tidigt på morgonen, medan de publika ytorna är i behov av rengöring på kvällarna? Måste städningen anpassas efter varje område som ska rengöras? Med oss kan ni känna er lugna, vi ser till att hålla ytorna i ett gott skick så att personal och besökare trivs. Oavsett vilka tider eller dagar som är aktuella. Vi hjälper er även gärna med råd och tips kring vilken typ av städning ni behöver samt hur ofta.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för städning av centrumanläggning, bilhallar och publika ytor och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få skräddarsydd städning anpassad efter era behov – fyll i intresseanmälan.