Hyra mattor – alltid rent och fräscht

Att hyra mattor och entrémattor från oss på SOL är ett enkelt sätt att se till att företagets golv alltid är rena och fräscha. Vi byter ut era interiör- och entrémattor så ofta ni vill och hjälper er gärna att analysera behovet genom att mäta besökstrafiken. När ni hyr entrémattor från SOL kan ni även kombinera flera andra tjänster, både inom service och städ – den tredje tjänsten är alltid gratis. Läs mer längre ner, eller kontakta oss direkt för att börja hyra mattor.

Mattor med egen logotyp

Du kan beställa en mängd olika mattor genom SOL, vi har en uppsjö av färger, storlekar och modeller, allt från entrémattor till interiörmattor. Samtliga mattor går att få med eget tryck och våra specialister hjälper dig gärna med designen och att välja rätt typ av tryck. Genom att använda oss av bra tryck samt miljövänlig tvätt ser vi till att dina mattor håller sig snygga under en lång tid. Att hyra entrémattor och andra slags mattor är därför mycket prisvärt.

Hyra entrémattor gratis?

Vill du hyra entrémattor gratis? Välkommen till SOL. När du samlar tre tjänster hos oss får du den tredje helt utan kostnad. Vi är helhetsleverantör av allt inom lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice. Klicka dig runt i vårt utbud så hittar du sannolikt två ytterligare tjänster du behöver – eller fler. Läs exempelvis mer om att hyra vattenautomat, vilket brukar vara ett populärt tillval.