Hyra entrémattor

Är ni i behov av entrémattor till era lokaler? Här på SOL Facility Services har ni möjlighet att hyra entrémattor i fantastisk kvalité till ett bra pris.

 

Varför hyra entrématta?

Samtliga av våra entrémattor håller hög kvalitet och är framtagna i syfte att samla upp smuts på ett effektivt sätt. Det blir därmed lätt för er att hålla era lokaler rena och snygga. Utöver detta erbjuder vi även entrémattor med tryck samt interiörmattor som både lyfter era rum stilmässigt samt stärker ert varumärke på kontoret.

Hyr entrémattor med mattservice

Bortsett från att vi tillhandahåller entrémattor i alla storlekar och färger erbjuder vi även högkvalitativ mattservice där vi byter, tvättar samt levererar entrémattor till kontor runt om i hela Sverige. Ni behöver alltså inte bry er om att hålla era mattor rena och fräscha – det sköter vi! Vi besitter även spetskompetens inom design där vi dessutom arbetar med miljön i fokus för att ni som våra kunder ska bli nöjda. Detta gäller allt från transporter till tvättar.

Byte av entrémattor

Vi kommer ut och hämtar samtliga av era entrémattor för att byta ut dessa mot nya och fräscha mattor. Vi genomför dessa byten på en regelbunden basis där ni själva bestämmer hur ofta ni vill få mattorna utbytta.

Tvätt & kontroll

När vi har hämtat era entrémattor tvättar vi dem i svanenmärkta tvätterier där vi dessutom kontrollerar potentiella slitage och defekter på mattorna.

Leverans av entrémattor

Efter det att vi har tvättat entrémattorna så lagerför vi dem till dess att det blivit dags för nästa leverans och byte av era mattor.

Behovsanalys studerar besökstrafiken

Vi besöker er gärna för en behovsanalys där vi studerar besökstrafiken. På så vis kan vi ge er den mest optimala logomattan eller interiörmattan baserat på era behov. Samtliga av våra mattor erbjuds till ekonomiskt fördelaktiga priser.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. En del av detta är givetvis att vi erbjuder företag att hyra entrémattor, men även möjlighet till kaffemaskin på jobbet att hyra växter för en grönare arbetsmiljö eller möjlighet till vattenmaskin till bra pris. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten för er att hyra entrémattor samt anlita oss för ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Upptäck fördelarna med att hyra entrémattor från oss på SOL Facility Services – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.