Vi på SOL FM tycker att alla förtjänar en riktigt bra kaffemaskin, med rätt bönor som serverar gott kaffe på jobbet! Vi säkerställer att du får bästa servicen och kaffeupplevelsen genom att erbjuda ett stort urval av kaffemaskiner som serverar färskbryggt kaffe bryggt på malet kaffe eller hela kaffebönor – alltid gott och med felfri service. Kontakta oss för att hyra kaffemaskin till ditt företag!

 

Hyr kaffemaskin på jobbet

För att du ska få den optimala maskinen och kaffet till just ditt företag behöver vi gemensamt hitta er perfekta kopp. Ni vet hur ni vill ha det. Vi säkerställer att det blir just så. Hyr kaffemaskin på jobbet och njut av fördelarna med färskt, kvalitetskaffe varje dag!

 

 

Service

Det är tryggt att hyra kaffemaskin av oss. Vi sköter installation, underhåll och service av maskinen, vårt arbete tar inte slut när din maskin är levererad. Vi finns här för dig och har stenkoll på hur din maskin ska kalibreras för alla kommande fikapauser.

Val av kaffe

För att säkerställa god smak i din kaffemaskin, ställer vi in recept utifrån ert kaffeval och er smak. Hur gott ett kaffe blir beror på flera olika faktorer, hur ditt vatten är beskaffat, vilken kaffesort och kaffemaskin du väljer samt hur din kaffemaskin är inställd. Framför allt styrs ett gott kaffe av vilken kaffesmak just du har! När vi installerar är det ni och inte vi som bestämmer vad som är gott kaffe. Utbildade smakexperter ställer in maskinen efter era önskemål och smakpreferenser.

Kaffe, Choklad, Te och Hållbarhet

Vi tycker det är självklart att din dryck på jobbet ska vara producerat på ett hållbart sätt. Med certifieringar som Rainforest Alliance/UTZ, Fairtrade och EU-ekologiskt bidrar vi till att fika odlas och produceras utan skadliga kemikalier och påverkar förbättringen av goda arbetsvillkor. Lika självklart är detta som att vi jobbar för att minska vår klimat-påverkan genom att kunna erbjuda Svanenmärkt kaffetjänst och återbrukade R3-maskiner med koldioxidberäkning!


Vårt utbud av kaffemaskiner

Nedan finner du ett urval av vårt breda sortiment av kaffemaskiner och kaffeautomater med olika funktioner och i olika storlekar.

För det mindre kontoret

Jura WE 6

En espressomaskin på jobbet som sätter guldkant på tillvaron. En lättskött maskin som inte behöver kopplas till vatten med kapacitet för 25 portioner. Denna eleganta kaffemaskin är en idealisk lösning för den mindre arbetsplats. Skäm bort dig och dina medarbetare och tillred en intensiv espresso!

 

 

Alltid nybryggt filterkaffe

Optifresh Bean 3 Touch

En perfekt maskin för en bra arbetsdag. Optifresh brygger gott filterkaffe med många olika varianter som gör alla nöjda. Pålitlig, snygg design och enkel att använda med pekskärm. Smakrikt med perfekt temperatur. En optimal kopp kaffe.

 

 

 

Nymalda bönor för en god espresso

Optibean X22

En stark espresso, den perfekta cappuccinon eller helt enkelt en delikat brygd. Det handlar om smak: den rena smaken av nymalt kaffe. OptiBean är för finsmakare, för purister, för alla som älskar riktigt, färskt kaffe. Enkel att använda med pekskärm.

 

 

 

Espressomaskin med färsk mjölk!

De Jong NIO

En äkta espressomaskin på jobbet med färskmjölk ger en känsla av lyx! När NIO kompletteras med en mjölkkyl får du en cappuccino minst lika god som på café. Lättskött maskin för dig som uppskattar god design och vill ha många valmöjligheter.

 

 

Med fokus på hållbarhet i alla led

På SOL lägger vi stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Som ett bevis på vårt engagemang är vi stolta över att vara trippelt ISO-certifierade. Detta återspeglar vår strävan efter att upprätthålla höga standarder samtidigt som vi värnar om våra anställdas välmående och följer kollektivavtal.

Hyra kaffemaskin – pris

Hos oss kan du hyra kaffemaskin till rätt pris. Beställer du fler tjänster från oss kan du till och med hyra kaffemaskinen helt gratis. Som ledande helhetsleverantör har vi ett komplett utbud av tjänster inom kontorsservice och lokalvård att erbjuda ditt företag. Oavsett vilka tjänster du väljer får du alltid ett bra pris, och den tredje är alltid gratis.