Hyra kaffemaskin till jobbet

En bra arbetsplats kräver en bra kaffemaskin. Vi på SOL Facility Services erbjuder ett brett sortiment av kaffemaskiner för att företag ska ha möjlighet att erbjuda kaffe på jobbet. Hos oss kan ni hyra kaffemaskin som är lätt att använda, enkel att rengöra och som snabbt levererar kaffe av bästa kvalitet.

 

 

Kaffemaskiner från ledande tillverkare

Vi har valt att samarbeta med några av världens ledande tillverkare av kaffemaskiner för företag, kontor och offentliga miljöer. Med ett enda knapptryck kan du snabbt, smidigt och enkelt brygga en kopp kaffe. Välj mellan allt från espresso, cappuccino, café latte, varm choklad, café créme och té. För er som vill ha färskt bryggkaffe har vi även färdiga lösningar till hands för möjligheten att hyra kaffemaskin av denna sort.

Bästa kaffebönorna för gott kaffe

Genom att som företag hyra kaffemaskin av högsta kvalitet så ger man sig själv de bästa förutsättningarna för ett gott kaffe på jobbet. Ytterligare en viktig komponent är valet av kaffebönor. Man kan inte brygga gott kaffe utan goda kaffebönor. De bönor vi har att erbjuda tas in från de ledande kaffeländerna Colombia, Etiopien, Indonesien och Kenya. Kaffebönorna skickas därefter till Italien där de sorteras utifrån kvalitet och sort. Efter det rostas bönorna på olika sätt för att ta fram en varietet av kaffesorter.

Tillsammans med er provar vi ut vilken kaffemaskin och kaffesort som passar just ert kontor, och som täcker upp alla era smakbehov. Samtliga kaffeprodukter från oss är av högsta kvalitet och vi strävar ständigt efter att ge er bästa möjliga produkt och service till ett konkurrenskraftigt pris.

Leasa kaffemaskin från SOL Facility Services

Att leasa kaffemaskin från oss på SOL Facility Services kommer med flera fördelar. I våra avtal ser vi bland annat över och genomför följande, som gör det extra enkelt att hyra kaffemaskin till kontoret:

  • 1 års garanti
  • Service
  • Installation
  • Utbildning
  • Framdragna ledningar

Så slipp tänka på installation, underhåll och service av maskinen – Det hjälper vi er med samtidigt som vi ger er en utbildning i den kaffemaskin ni valt att hyra.

Våra kaffemaskiner för företag

När ni hyr kaffemaskin hos oss hittar ni flera olika typer av maskiner – Vi har något för alla smaker! Några av våra mest populära märken när det kommer till kaffemaskiner bland våra kunder är WMF 1500S och Esprecious. Här nedan kan ni läsa mer om de kaffemaskiner för företag vi har att erbjuda.

Carimali

Carimali kommer med en innovativ teknik och en strävan efter en perfekt kopp kaffe – Oavsett tidpunkt. En perfekt och rättmätig utmanare till de färskmjölksmaskiner som finns på marknaden för kaffemaskiner. Med en stilren och väl tilltalande design har kaffemaskiner från Carimali blivit ett oerhört populärt val. Dess kapacitet till att brygga kaffe upp till 400 koppar kaffe om dagen (beroende på modell) har inte gjort denna kaffemaskin mindre åtråvärd. Carimalis maskiner kommer dessutom med snygga och lättanvända touchdisplayer med möjlighet att programmera en rad olika inställningar och alternativ till varma drycker. Här kan du välja allt från att ställa in mängden kaffe per kopp, eco-mode och automatisk rengöring av mjölksystemet samtidigt som samtliga dryckesalternativ går att skräddarsy efter just era behov.

Esprecious

Esprecious är en allsidig men ändå kompakt espressomaskin av fantastisk kvalitet. Den översiktliga pekskärmen gör det enkelt för användaren att ställa in önskad variant och styrka. Tack vare den stilrena designen med inställbar lysdiodbelysning runt displayen passar Esprecious perfekt på alla kontor där de färskmalda bönorna skapar varma drycker av fantastisk kvalitet.

Esprecious 22

  • 2 kvarnar
  • 2 x 1 kg bönor
  • 2 behållare för torr mjölk och choklad

Jura

Jura erbjuder helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet, med en fantastisk prestanda i ett kompakt utförande. Jura kaffemaskiner levererar ypperlig precision bland ett helt spektra av kaffedrycker. Välj mellan flera olika specialiteter och inställningar för att brygga en oslagbar kopp kaffe på kontoret, med ett enda knapptryck.

Med fantastiska malverk kommer du ta del av smakupplevelser utöver det vanliga när du brygger kaffe med en Jura-maskin.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten för er att hyra kaffemaskin genom oss samt anlita oss för ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Fyll i intresseanmälan här nedan för att hyra kaffemaskin till kontoret av högsta kvalitet!


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.