Hyr kaffemaskin på jobbet

 

Gott kaffe på jobbet med rätt bönor i maskinen

För att kunna bjuda på gott kaffe på jobbet är det viktigt att du fyller din kaffemaskin med bönor av hög kvalitet och populär rost. De bönor vi erbjuder tas in från de ledande kaffeländerna Colombia, Etiopien, Indonesien och Kenya. Kaffebönorna skickas därefter till Italien där de sorteras utifrån kvalitet och sort. Efter det rostas bönorna på olika sätt för att ta fram gott kaffe av olika karaktär.

Hos SOL får ni prova olika kaffebönor och maskiner innan ni bestämmer er för att hyra. Smaka er fram och låt alla var med och bestämma vilket kaffe ni ska ha på jobbet!

 

Hyra kaffemaskin till företag och kontor – fördelar

Att hyra kaffemaskin till kontor och företag har flera fördelar. Du slipper tänka på installation, underhåll och service av maskinen – det sköter vi.

I våra prisvärda leasingavtal för kaffemaskiner ingår bland annat:

  • 1 års garanti
  • Service
  • Framdragna ledningar
  • Installation
  • Utbildning

 

Maskiner från ledande tillverkare

Vi har valt att samarbeta med några av världens ledande tillverkare av kaffemaskiner för offentliga miljöer. Med ett enda knapptryck kan du snabbt, smidigt och enkelt brygga en kopp kaffe. Välj mellan allt från espresso, cappuccino, café latte, varm choklad, cafécrème och té. Du kan också hyra en stor kaffebryggare av oss – perfekt för er som uppskattar ett gott bryggkaffe.

 

Dessa kaffe- och espressomaskiner kan du hyra

Carimali

Carimali kommer med en innovativ teknik och en strävan efter en perfekt kopp kaffe – Oavsett tidpunkt. En perfekt och rättmätig utmanare till de färskmjölksmaskiner som finns på marknaden för kaffemaskiner. Med en stilren och väl tilltalande design har kaffemaskiner från Carimali blivit ett oerhört populärt val.

Carimalis maskiner har kapacitet att brygga kaffe upp till 400 koppar kaffe om dagen (beroende på modell) och kommer med snygga, lättanvända touchdisplayer med möjlighet att programmera en rad olika inställningar och alternativ till varma drycker. Här kan du välja allt från att ställa in mängden kaffe per kopp, eco-mode och automatisk rengöring av mjölksystemet. Samtliga dryckesalternativ går att skräddarsy efter just era behov.

 

Esprecious

Esprecious är en allsidig men ändå kompakt espressomaskin du kan hyra av oss. Den översiktliga pekskärmen gör det enkelt för användaren att ställa in önskad variant och styrka och maskinen håller enastående kvalitet. Tack vare sin stilrena design, med inställbar lysdiodbelysning runt displayen, passar Esprecious perfekt på alla kontor där de färskmalda bönorna skapar varma drycker av fantastisk kvalitet.

Esprecious 22

  • 2 kvarnar
  • 2 x 1 kg bönor
  • 2 behållare för torr mjölk och choklad

 

Jura

Jura erbjuder helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet, med en fantastisk prestanda i ett kompakt utförande. Maskinerna levererar ypperlig precision bland ett helt spektrum av kaffedrycker. Välj mellan flera olika specialiteter och inställningar för att brygga en oslagbar kopp kaffe på jobbet, med ett enda knapptryck.

Med sina precisionskvarnar bjuder Jura på smakupplevelser långt utöver det vanliga kontorskaffet.

 

Hyra kaffemaskin – pris

Hos oss kan du hyra kaffemaskin till rätt pris. Beställer du fler tjänster från oss kan du till och med hyra kaffemaskinen helt gratis. Som ledande helhetsleverantör har vi ett komplett utbud av tjänster inom kontorsservice och lokalvård att erbjuda ditt företag. Oavsett vilka tjänster du väljer får du alltid ett bra pris, och den tredje är alltid gratis.