När du väljer att hyra kaffemaskin i Stockholm från SOL, kan du vara säker på att du får en problemfri och komplett kaffelösning. Vi tar hand om allt från installation och underhåll till leverans av högkvalitativt kaffe och förbrukningsmaterial. Vi erbjuder ett brett utbud av kaffemaskiner som kan anpassas efter ert företags specifika krav. Oavsett om ni föredrar traditionellt bryggkaffe, espresso eller andra kaffesorter har vi maskiner som passar er perfekt. Kontakta oss för att hyra kaffemaskin i Stockholm!

 

Njut av gott kaffe på jobbet

Med maskiner från ledande tillverkare kan du förvänta dig enkelhet och bekvämlighet i varje kopp. Oavsett om du föredrar en krämig espresso, en uppfriskande cappuccino eller ett välsmakande bryggkaffe, så har vi maskiner som kan brygga precis det du önskar – snabbt och smidigt.

Våra kaffebönor är noggrant utvalda från ledande kafferosterier som till Exempel Arvid Nordquist och Lavazza. Kaffebönor av högsta kvalitet som garanterar perfekt smak, varje kopp.

Varför välja SOL?

Det finns flera starka skäl till att välja SOL när du vill hyra kaffemaskin i Stockholm. I vårt leasingavtal ingår bland annat:

Hållbar kaffelösning

Hos oss kan du välja en hållbar och CO2 kompenserad lösning certifierad som ekologisk, Fairtrade eller Rainforest Alliance, helt i linje med ditt företags hållbarhetsarbete. Vi hjälper gärna till med att kommunicera till medarbetare, besökare och kunder.

Funktionsgaranti under hela avtalstiden

Hos SOL kan du känna dig trygg. Vi garanterar både att kaffemaskinen fungerar på bästa sätt och att kaffet smakar perfekt.

Service

Vår serviceavdelning finns alltid tillgänglig för att hjälpa till. Oavsett om du behöver teknisk hjälp, underhåll eller reparationer, kan du räkna med professionell och pålitlig service.

Installation

Vi säkerställer att maskinen installeras och placeras på rätt plats, redo att användas och kalibreras för bästa smak beroende på valt kaffesortiment. 

Utbildning

Vi erbjuder utbildning så att dina medarbetare kan använda kaffemaskinerna på ett effektivt sätt. Detta säkerställer en smidig och problemfri användarupplevelse.

Kontakta oss för att hyra kaffemaskin i Stockholm

Vill du säkerställa att ni alltid har tillgång till gott kaffe på jobbet? Då borde du kontakta oss för att hyra kaffemaskin i Stockholm. Vi är här för att göra kaffepausen till något extra och erbjuda de bästa lösningarna för ert företag!