Professionella affischerare

SOL professionella affischerare hjälper ditt företag att sätta upp affischer på stan, i busskurer och på reklampelare i det offentliga rummet. Varje månad monterar vi i genomsnitt 90 000 reklamposters i olika format åt våra kunder. Vi utför affischering på löpande avtal med PR- och marknadsföringsbyråer, eller direkt med ditt företag om så önskas. Kontakta oss för att få en skräddarsydd lösning och ett prisförslag idag!

Här utför vi affischering

Vi har ett stort nätverk av samarbetspartners och utför affischering i större delen av landet. I storstäderna hjälper vi dig att sätta upp affischer på stan på tillåtna platser, det vill säga utrymmen som hyrs ut specifikt för marknadsföring. Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag på affischering för marknadsföring eller ta in en offert här.

Fordonsreklam

Vi erbjuder monterar reklamposters på tåg, spårvagn och buss. Reklam i kollektivtrafiken är ett effektivt sätt att exponera varumärket. Vi hjälper även ditt företag med affischering i busskurer och erbjuder serviceavtal där vi tvättar och underhåller ramar och glasrutor för att din fordonsreklam alltid ska vara visuellt tilltalande. Om du exempelvis vill göra reklam på buss i helformat kan du ta en titt på tjänsten foliering av buss.