En effektiv lagerstädning är avgörande för en smidig drift av verksamheter inom logistik och distribution. Vi på SOL strävar inte bara efter att upprätthålla ordning och renhet, utan även optimera lagermiljöer för ökad effektivitet. Genom skräddarsydda lösningar och fokus på detaljer, levererar vi omfattande städlösningar som lyfter standarden. Låt oss ta hand om er lagerstädning så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vid frågor om lagerstäd, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

 

Vad ingår i vårt lagerstäd?

Det här ingår i vårt lagerstäd:

  • Vi rengör golv, hyllor, väggar och tak för att säkerställa att alla ytor är fria från damm, smuts och spill.
  • Vi hjälper till med att märka och organisera lagerplatser, så att varor enkelt kan hittas och hanteras utan fördröjning.
  • Vi rengör pallställ, hyllor och andra lagringsenheter för att undvika ackumulering av smuts och förbättra varuflödet.
  • Vi genomför regelbundna säkerhetsinspektioner för att identifiera och åtgärda potentiella riskfaktorer i lagret.

Förmånlig helhetsleverantör

SOL Facility Services erbjuder inte enbart lagerstädning, utan är även en omfattande leverantör av andra tjänster – så som lokalvård och fastighetsservice. Målet är att förenkla er vardag och göra den smidigare. Att vara vår kund handlar inte bara om enkelhet, utan det ska även vara förmånligt. Om ni väljer att anlita oss för lagerstäd i kombination med en annan av våra tjänster, kan ni få en tredje tjänst helt kostnadsfritt. Kanske är ni intresserade av att få hyra kaffemaskin till er arbetsplats?