En effektiv lagerstädning är avgörande för en smidig drift av verksamheter inom logistik och distribution. Vi på SOL strävar inte bara efter att upprätthålla ordning och renhet, utan även optimera lagermiljöer för ökad effektivitet. Genom skräddarsydda lösningar och fokus på detaljer, levererar vi omfattande städlösningar som lyfter standarden. Låt oss ta hand om er lagerstädning så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vad ingår i vårt lagerstäd?

Vi strävar efter att skräddarsy vår tjänst för att motsvara era unika önskemål och krav. Denna anpassning gör själva städprocessen till en aktiv faktor för att förbättra er arbetsmiljö. Oavsett om ni har stora lagerlokaler eller mindre förråd, justerar vi vårt lagerstäd efter era behov. För att säkerställa att ni får den exakta lagerstädningen ni söker, rekommenderar vi regelbunden rengöring. Detta inte bara minskar driftskostnaderna, utan hjälper också till att hålla reparationskostnaderna för era anläggningar på en rimlig nivå.

Det här ingår i vårt lagerstäd:

  • Vi rengör golv, hyllor, väggar och tak för att säkerställa att alla ytor är fria från damm, smuts och spill.
  • Vi hjälper till med att märka och organisera lagerplatser, så att varor enkelt kan hittas och hanteras utan fördröjning.
  • Vi rengör pallställ, hyllor och andra lagringsenheter för att undvika ackumulering av smuts och förbättra varuflödet.
  • Vi genomför regelbundna säkerhetsinspektioner för att identifiera och åtgärda potentiella riskfaktorer i lagret.

Förmånlig helhetsleverantör

SOL Facility Services erbjuder inte enbart lagerstädning, utan är även en omfattande leverantör av andra tjänster – så som lokalvård och fastighetsservice. Målet är att förenkla er vardag och göra den smidigare. Att vara vår kund handlar inte bara om enkelhet, utan det ska även vara förmånligt. Om ni väljer att anlita oss för lagerstäd i kombination med en annan av våra tjänster, kan ni få en tredje tjänst helt kostnadsfritt. Kanske är ni intresserade av att få hyra kaffemaskin till er arbetsplats?