Trappstädning i hela Sverige

När ni behöver hjälp med trappstädning är vi på SOL Facility Services ett tryggt val av samarbetspartner. Vår erfarna och duktiga personal utför trappstäd runt om i hela landet och gör alltid sitt yttersta för att förse er med en pålitlig städtjänst av hög service. Vi skräddarsyr samtliga av våra tjänster efter era behov för att skapa en tjänst som fungerar för just er.

 

Trappstädning – Pris

Vi erbjuder trappstädning till ett konkurrenskraftigt pris. Fyll i en intresseanmälan nedan så återkommer vi med ett pris för trappstädning som är anpassat utefter era behov och önskemål. Eftersom behovet av trappstädning brukar öka under årets kallare månader kan vi även se till att utöka antalet besök per vecka under den perioden. Vi använder oss endast av produkter med minsta möjliga miljöpåverkan.

Skräddarsydd trappstäd efter behov

Oavsett vilken tid på dygnet, antalet dagar i veckan eller vilka tilläggstjänster ni önskar, är vi noga med att utföra trappstäd som ni är nöjda med. En välstädad och snygg fastighet gör att både boende och besökare trivs och mår bättre, samtidigt som det även visar att ni bryr er om fastigheten i sig. Vare sig ni är en mindre eller större fastighetsägare är ni varmt välkomna att vända er till oss.

Tilläggstjänster

För att ni ska slippa behöva vända er till flera samarbetspartners, vill vi underlätta för er genom att erbjuda tilläggstjänster såsom snöskottning, gräsklippning och larmrondering. Låt oss veta vad ni behöver så anpassar vi oss därefter.

Förmånlig helhetsleverantör

På SOL Facility Services är vi en helhetsleverantör av lokalvård, fastighetsservice och kontorsservice. Vi vill att våra kunder ska få en enklare och smidigare vardag, men även erbjuda förmåner som bara en helhetsleverantör kan göra. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för trappstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Vanliga frågor och svar

Hur ofta behöver vi trappstäd?

Generellt sett brukar ett trapphus behöva städas cirka en gång i veckan, men det kan givetvis variera, både efter typen av fastighet, men även efter väder och årstid. Behovet av trappstädning brukar allmänt vara större under vinterhalvåret än under sommarhalvåret. Då erbjuder vi oss självklart att städa oftare än en gång i veckan.

Är det alltid samma personal som utför trappstäd?

Ja. När ni tecknar ett avtal med oss så får ni trappstädning utförd av samma personal, med undantag för semester och sjukdom.

Erbjuder ni fler lokalvårdstjänster utöver trappstädning?

På SOL Facility Services har vi ett brett utbud av lokalvård, bland annat kontorsstädning, butiksstädning, städning av centrumanläggningar, byggstädning, hotellstäd, garagestädning, golvvård och städning av rulltrappor för att nämna några.

Anlita oss för er trappstädning – fyll i intresseanmälan.