Vi levererar fruktkorg till företag & kontor

Skapa en miljö som är trevlig för besökare och personal med färsk frukt på jobbet! Med ett av våra fruktabonnemang levererar vi fruktkorg till ditt företag varje vecka. Vi erbjuder en säsongsmix av frukt i trevliga lådor på 5 kg.

Vi kan med kort varsel hjälpa er med det ni behöver inför eftermiddagens möte eller mottagning där ni vill kunna bjuda på frukt på jobbet. Om ni har egna önskemål gällande fruktsorter eller arrangemang står vi gärna till er tjänst.

 

 

Fruktbud i hela Sverige

Oavsett om ni är i behov av fruktkorg i Stockholm eller övriga Sverige ser vi till att leverera fruktbud till er adress. Dessutom ser vi till att samla era kontorsväxter och fruktkorgar för era samtliga verksamheter på en enda faktura. Det ger er en mer effektiv administration samt en mer överskådlig blick över era kostnader.

Fruktkorgar fyllda med naturens apotek

För att vi ska må bra är det viktigt att vi äter frukt och grönsaker dagligen. Undersökningar visar att personal trivs bättre på de kontor där färsk frukt finns att tillgå, samtidigt som frukt gör att personalen håller sig friska och pigga. Att kunna erbjuda fruktkorgar, fyllda med naturens eget apotek, ser vi som en självklar kontorsservice som borde finnas på varje arbetsplats. Vi ser därför till att varje vecka välja ut det bästa ur naturens färgsprakande apotek, som vi sedan levererar till arbetsplatser över hela landet för att ni ska kunna njuta av färsk frukt på jobbet.

Fruktleverans efter era behov

När ni anlitar SOL för fruktleverans till er arbetsplats, har ni möjlighet att välja mellan flera olika säsongsanpassade alternativ. Givetvis kan vi även skräddarsy en fruktlösning som passar era behov och önskemål. Vi erbjuder bland annat:

Fruktblandning ”Bas” – Det här är vår enklaste fruktkorg med en blandning av de fyra vanligaste frukterna, dvs. bananer, apelsiner, äpplen och päron. Ursprung och sorter varieras efter säsong. Ett prisvärt alternativ.

Fruktblandning ”Original” – En väl avvägd mix av bananer, äpplen, päron och apelsiner som grund. Korgen toppas sedan med läckerheter som t.ex. plommon, nektariner, clementiner och vindruvor baserat på säsong och tillgänglighet.

Fruktblandning ”Premium” – En av våra mest exklusiva fruktkorgar. Vi grundar med de allra bästa basfrukterna för årstiden och lägger sedan tonvikten vid säsongsfrukterna, t.ex. nektariner, plommon och clementiner. Denna fruktkorg innehåller även exotiska inslag som physalis och passionsfrukt.

Fruktblandning ”EKO” – Här får ni en fin ekologisk fruktkorg med äpplen, bananer, päron och citrusfrukter, samt t.ex. plommon, clementiner eller kiwi – allt beroende på årstid och tillgång.

Få frukten serverad på fruktfat

När man ska lägga upp frukten på arbetsplatsen kan det vara fördelaktigt med ett fint fat. Vi erbjuder alla våra kunder fruktfat tillgängliga i flera olika färger. Vårt fruktfat i glas får ni mot en deposition om 750 kronor. Vid varje leverans ser vi till att lägga upp frukten på fatet för en trevlig och vacker presentation.

Goda paket

Vill ni äta frukost på jobbet? Kanske arrangerar ni ibland ett frukostseminarium där ni bjuder in kunder och samarbetspartners. Kanske vill ni fira en högtid tillsammans med en gemensam måltid? Samla hela teamet eller kunderna runt matbordet med våra härliga Frukostpaket eller Högtidspaket! Vi erbjuder flera färdiga paket som enkelt kan skräddarsys med säsongens läckerheter efter antalet närvarande, samt efter den aktuella högtiden.

Det finns möjlighet att beställa extra bananer i påse på ca 2 kg för 75 kronor samt mjölk till kaffet med priser från 22 kronor.

Vi erbjuder mer än fruktkorgar

Fruktkorgar till arbetsplatsen är bara en av våra många populära och uppskattade tjänster inom kontorsservice, men på SOL Facility Services är vi så mycket mer. Vi är en helhetsleverantör som också erbjuder lokalvård och fastighetsservice för att göra våra kunders vardag enklare och smidigare. Att vara kund hos oss ska vara förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för frukt på jobbet och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst (den billigaste) på köpet. En sådan tjänst skulle kunna vara möjlighet till att hyra kaffemaskin eller vattenautomat.

Få en kostnadsfri offert – fyll i intresseanmälan.