Vi levererar fruktkorg till företag & kontor

 

Fruktbud i hela Sverige

Oavsett om ni är i behov av fruktkorg i Stockholm eller övriga Sverige ser vi till att leverera fruktbud till er adress. Dessutom ser vi till att samla era kontorsväxter och fruktkorgar för era samtliga verksamheter på en enda faktura. Det ger er en mer effektiv administration samt en mer överskådlig blick över era kostnader.

Fruktkorgar fyllda med naturens apotek

För att vi ska må bra är det viktigt att vi äter frukt och grönsaker dagligen. Undersökningar visar att personal trivs bättre på de kontor där färsk frukt finns att tillgå, samtidigt som frukt gör att personalen håller sig friska och pigga. Att kunna erbjuda fruktkorgar, fyllda med naturens eget apotek, ser vi som en självklar kontorsservice som borde finnas på varje arbetsplats. Vi ser därför till att varje vecka välja ut det bästa ur naturens färgsprakande apotek, som vi sedan levererar till arbetsplatser över hela landet för att ni ska kunna njuta av färsk frukt på jobbet.

Fruktleverans efter era behov

När ni anlitar SOL för fruktleverans till er arbetsplats, har ni möjlighet att välja mellan flera olika säsongsanpassade alternativ. Givetvis kan vi även skräddarsy en fruktlösning som passar era behov och önskemål. Vi erbjuder bland annat:

När man ska lägga upp frukten på arbetsplatsen kan det vara fördelaktigt med ett fint fat. Vi erbjuder alla våra kunder fruktfat tillgängliga i flera olika färger. Vårt fruktfat i glas får ni mot en deposition om 750 kronor. Vid varje leverans ser vi till att lägga upp frukten på fatet för en trevlig och vacker presentation.

Goda paket

Vill ni äta frukost på jobbet? Kanske arrangerar ni ibland ett frukostseminarium där ni bjuder in kunder och samarbetspartners. Kanske vill ni fira en högtid tillsammans med en gemensam måltid? Samla hela teamet eller kunderna runt matbordet med våra härliga Frukostpaket eller Högtidspaket! Vi erbjuder flera färdiga paket som enkelt kan skräddarsys med säsongens läckerheter efter antalet närvarande, samt efter den aktuella högtiden.

Det finns möjlighet att beställa extra bananer i påse på ca 2 kg för 75 kronor samt mjölk till kaffet med priser från 22 kronor.

Vi erbjuder mer än fruktkorgar

Fruktkorgar till arbetsplatsen är bara en av våra många populära och uppskattade tjänster inom kontorsservice, men på SOL Facility Services är vi så mycket mer. Vi är en helhetsleverantör som också erbjuder lokalvård och fastighetsservice för att göra våra kunders vardag enklare och smidigare. Att vara kund hos oss ska vara förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för frukt på jobbet och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst (den billigaste) på köpet. En sådan tjänst skulle kunna vara möjlighet till att hyra kaffemaskin eller vattenautomat.

Få en kostnadsfri offert – fyll i intresseanmälan.