Hyr vattenautomat till kontoret

För att kunna hålla koncentrationen och skärpan uppe en hel arbetsdag krävs det att man får i sig tillräckligt med vatten. Genom att hyra in en vattenautomat till kontoret blir det lätt för de anställda, och besökare, att alltid ha tillgång till fräscht och gott vatten.

 

 

Office Line vattenautomat

Office Line är en vattenautomat som erbjuder det senaste inom kolsyrat och stilla vatten. Att designen är framtagen med ledande tillverkare i Sverige och Europa märks, vattenmaskinen har en exklusiv och stilren design med silverlinje på kanter och beslag. Att vattenautomaten är kostnadseffektiv och är lättplacerad samt har en hög kapacitet gör den till ett självklart val för både små och stora företag.

Aqua Design vattenmaskin

Aqua Design Still och Aqua Design Sparkling är två exklusivt designade tapptorn i kromad mässing med rostfria kranar. Eftersom konstruktionen är skruvfri är vattenmaskinerna oerhört rena i sitt utförande, och passar därmed in i alla miljöer som kräver lite stil. Välj Aqua Design Still för kylt eller stilla vatten eller Aqua Design Sparkling för kylt, stilla & kylt samt kolsyrat vatten.

Refillflaska för vatten på jobbet

Refillflaskan är en smart och snygg lösning att använda sig av på företaget, restaurangen eller i hemmet. Flaskan är mycket tålig och utformad på ett sätt som gör den näst intill hygieniskt perfekt. Designen gör även flaskan enkel att rengöra, både i maskin och manuellt. För restauranger finns specialdesignade diskbackar med plats för både flaska och kork. Det går även att få företagets logo på flaskan. Refillflaskan finns i storlekarna 0,5 och 0,8 liter, välj mellan svart och aqua blå kork.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten för er att hyra vattenmaskin genom oss samt anlita oss för ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av att kunna erbjuda er personal och era besökare vatten på jobbet. Ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.