Genom att hyra vattenautomat till ditt kontor genom SOL får du konstant tillgång till kallt vatten, med eller utan kolsyra. Välj en vattenmaskin som kopplas direkt på fastighetens kallvatten, eller en automat med vattentank som du kan placera var som helst. Oavsett vilken modell du föredrar servar vi den regelbundet, så att du aldrig behöver tänka på varken kolsyrepatroner eller inköp och byten. Kontakta oss idag för ett pris på att hyra vattenautomat till kontoret!

 

Vattenmaskin till rätt pris

Hos SOL hyr du vattenmaskin till ett förmånligt pris – du kan till och med få tjänsten helt gratis. Som en av landets ledande helhetsleverantörer inom kontorsservice, städtjänster och fastighetsservice erbjuder vi en mängd tjänster. När du tecknar avtal för två av dem får du en tredje på köpet, vilket innebär att vårt pris för en vattenmaskin på kontoret är svårslaget.

 

Vilken modell vill du hyra?

När du ska hyra vattenmaskin till företaget har vi flera populära modeller att välja mellan. Vi har också snygga, klimatsmarta flaskor som passar perfekt att ta med till skrivbordet, konferensrummet eller uteplatsen en varm dag. Ta en titt på vattenautomaterna nedan, eller kontakta oss för rådgivning.

 

Office Line vattenautomat

Office Line blå vattenautomatOffice Line är en vattenautomat som erbjuder det senaste inom kolsyrat och stilla vatten. Att designen är framtagen med ledande tillverkare i Sverige och Europa märks, vattenmaskinen har en exklusiv och stilren design med silverlinje på kanter och beslag. Att vattenautomaten är kostnadseffektiv och är lättplacerad samt har en hög kapacitet gör den till ett självklart val för både små och stora företag.

• Kan placeras var som helst

• SOL servar och byter ut vattentank


Aqua Design vattenmaskin

vattenmaskinAqua Design Still och Aqua Design Sparkling är två exklusivt designade vattenmaskiner i form av tapptorn i kromad mässing med rostfria kranar. Eftersom konstruktionen är skruvfri är vattenmaskinerna oerhört rena i sitt utförande, och passar därmed in i alla miljöer som kräver lite stil. Välj Aqua Design Still för kylt eller stilla vatten eller Aqua Design Sparkling för kylt, stilla & kylt samt kolsyrat vatten.

• Kopplas på fastighetens vatten

• Stilren, kromad design

• Vi servar och byter kolsyrepatroner


Refillflaska för vatten på jobbet

Refillflaskan är en smart och snygg lösning att använda sig av på företaget, restaurangen eller i hemmet. Flaskan är mycket tålig och utformad på ett sätt som gör den näst intill hygieniskt perfekt. Designen gör även vattenflaskan enkel att rengöra, både i maskin och manuellt. För restauranger finns specialdesignade diskbackar med plats för både flaska och kork. Det går även att få företagets logo på vattenflaskorna.

• Klimatsmart refillflaska

• 0,5 eller 0,8 liter

• Svart eller färgad kork