För att få butiksstädning att möta rådande krav och behov är det viktigt att den anpassas efter butiken. Både kundupplevelsen från de som besöker butiken såväl som trivseln hos de anställda är beroende av lokalernas renlighet. Vi tillhandahåller högklassigt butiksstäd samt hygien- och bakteriekontroller helt efter era önskemål. Vi arbetar endast med produkter som har en så liten miljöpåverkan som möjligt.

Vid frågor om butiksstädning, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

Skräddarsytt städ när det passar er

När ni anlitar oss för städning av er butik får ni en skräddarsydd lösning med ett upplägg som anpassas utefter era behov och önskemål. Ni bestämmer själva vilken tid på dygnet och vilka dagar i veckan som ni vill att er butik ska städas. Ni bestämmer även hur ni vill att vi går tillväga.

Vad ingår?

I vårt butikstäd ingår tjänster såsom tvätt av entrémattor, fönsterputs, grovrengöring, polering av golvytor samt livsmedelshygien i form av rengöring av chark- och produktionsanläggningar. Ni får med andra ord allt! Därutöver rengör vi även samtliga ytor i butiken: allt från hyllor och kassor till städning av rulltrappor.

Butiksstädning – Pris

Vi erbjuder städning av butik till priser som både är konkurrenskraftiga och ekonomiskt fördelaktiga för er verksamhet. Precis som för alla våra tjänster, är det viktigt för oss att ni ska känna att ni är nöjda med både utförande och pris på butiksstädning – det är någonting som vi jobbar både hårt och aktivt för. Skicka in en intresseanmälan idag för att ta reda på vad vi erbjuder för pris på städning av just er butik.

Mer än bara butiksstädning

På SOL Facility Services erbjuder vi inte bara butikstädning. Vi är också en helhetsleverantör av övrig lokalvård, fastighetsservice samt kontorsservice. Vi jobbar inte enbart för att ni ska få fräscha lokaler och en ren arbetsmiljö, utan även för att ni ska få en vardag som är både enklare och smidigare. Det slutar dock inte där – vi vill även att det ska vara förmånligt att vara kund hos oss. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för butiksstädning samt ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst på köpet, exempelvis en fruktkorg.

Vanliga frågor & svar

Vad ingår i städning av butik?

I vår städning av butik ingår en utförlig rengöring av alla utrymmen, (allt från kassor och hyllor till rulltrappsstädning), men även fönsterputs, rengöring och polering av golvytor samt livsmedelshygien.

Hur ofta behövs butiksstädning?

Hur ofta städning behövs beror på just er butik och er verksamhet. En del butiker kräver städning varje dag, medan andra kräver städning mer sällan än så. Fyll i en intresseanmälan för att få reda på vilket upplägg som passar bäst för er verksamhet.

Få en snygg och ren butik idag – fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi med pris på butiksstädning.