Butiksstädning

För att få en butiksstädning som möter rådande krav och behov är det viktigt att den anpassas efter butiken. Både kundupplevelsen från de som besöker butiken såväl som trivseln hos de anställda är beroende av lokalernas renlighet.

Butiksstädning med högklassig hygien

Vi tillhandahåller högklassig butiksstädning samt hygien- och bakteriekontroller helt efter era önskemål. Vi arbetar endast med produkter som har en så liten miljöpåverkan som möjligt.

Skräddarsytt butikstäd när det passar er

När ni anlitar oss för butiksstädning får ni en skräddarsydd lösning med ett upplägg som anpassas utefter era behov och önskemål. Ni bestämmer själva vilken tid på dygnet och vilka dagar i veckan som ni vill att er butik ska städas. Ni bestämmer även hur ni vill att vi går tillväga.

Städning som inkluderar allt

I vårt butikstäd ingår tjänster såsom tvätt av entrémattor, fönsterputs, grovrengöring, polering av golvytor samt livsmedelshygien i form av rengöring av chark- och produktionsanläggningar. Ni får med andra ord allt! Därutöver rengör vi även samtliga ytor i butiken: allt från hyllor och kassor till städning av rulltrappor.

Butiksstädning – Pris

Vi erbjuder städning av butik till priser som både är konkurrenskraftiga och ekonomiskt fördelaktiga för er verksamhet. Precis som för alla våra tjänster, är det viktigt för oss att ni ska känna att ni är nöjda med både utförande och pris på butiksstädning – det är någonting som vi jobbar både hårt och aktivt för. Skicka in en intresseanmälan idag för att ta reda på vad vi erbjuder för pris på städning av just er butik.

Mer än bara butiksstädning

På SOL Facility Services erbjuder vi inte bara butikstäd. Vi är också en helhetsleverantör av övrig lokalvård, fastighetsservice samt kontorsservice. Vi jobbar inte enbart för att ni ska få fräscha lokaler och en ren arbetsmiljö, utan även för att ni ska få en vardag som är både enklare och smidigare. Det slutar dock inte där – vi vill även att det ska vara förmånligt att vara kund hos oss. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för butiksstädning samt ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst på köpet, exempelvis en fruktkorg.

Vanliga frågor om vår butiksstädning

Vad ingår i städning av butik?

Vår butiksstädning inkluderar allt. Utöver rengöring av butikens samtliga ytor (allt från kassor och hyllor till rulltrappsstädning), ingår även bland annat fönsterputs, rengöring och polering av golvytor samt livsmedelshygien.

Vad kostar butiksstädning?

Kostnaden för att städa butikslokaler varierar från butik till butik. Priset beror dels på hur stor yta butiken är, men också på hur omfattande städning ni behöver samt hur ofta ni önskar få butiken städad.

Hur ofta behövs butiksstädning?

Hur ofta städning behövs beror på just er butik och er verksamhet. En del butiker kräver städning varje dag, medan andra kräver städning mer sällan än så. Fyll i en intresseanmälan för att få reda på vilket upplägg som passar bäst för er verksamhet.

Få en snygg och ren butik idag – fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi med pris på butiksstädning.