Att ha en ren och hygienisk butik är avgörande för att skapa en positiv kundupplevelse och attrahera nya kunder. Vi erbjuder professionell butiksstädning i Göteborg för att hjälpa ditt företag att upprätthålla en ren och välkomnande butiksmiljö. Vårt erfarna städteam ser till att städa din butik på ett professionellt och noggrant sätt, för att säkerställa en skinande ren butik. 

För mer information om vår butiksstädning i Göteborg, ring oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. För att få en kostnadsfri offert kan du fylla i formuläret nedan.

Säkerställ en hygienisk & fräsch butiksmiljö

Som butiksägare kan det vara svårt att veta exakt hur man ska upprätthålla en hygienisk butiksmiljö. Därför kan vi på SOL hjälpa dig! Hos oss bestämmer du helt själv när du är i behov av butiksstäd, oavsett om det är veckovis eller månadsvis. Vi använder alltid specialanpassade rengöringsmedel och städtekniker för att eliminera bakterier och bibehålla en ren miljö för din personal och dina kunder.

Mer än bara butiksstäd i Göteborg

Vi är angelägna om att erbjuda dig det bästa prisförslaget för butiksstädning i Göteborg. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få en skräddarsydd offert. Utöver butiksstädning erbjuder vi även andra tjänster såsom kontorsservice och fastighetsservice. Dessutom kan du få en kostnadsfri tjänst om du väljer oss för butiksstäd i Göteborg tillsammans med en annan tjänst.