Hyra växter till kontor & företag

Genom att hyra kontorsväxter hos oss på SOL Facility Services får du hjälp med allt från växtinredning till att fram passande alternativ som passar just ert företag. Att hyra växter till kontoret ger en ökad trivsel där växterna ger liv åt tomma väggar eller mörka hörn. Dessutom bidrar växterna till en renare luft på jobbet. Vi kommer ut och besöker er och tar fram två gratis förslag på växtinredning med växter och krukor – helt efter era önskemål. Detta för att ni ska kunna välja det som passar er bäst.

 

Kontorsväxter med serviceavtal

Med ett serviceavtal väljer ni själva om ni vill hyra kontorsväxter som är färdigplanterade eller om ni vill att vi ska ta hand om era befintliga växter. I samband med detta tecknar ni ett serviceavtal för att hyra växter som innebär att vi under avtalstiden ansvarar för att de blir professionellt skötta och alltid ser fräscha och prydliga ut, med garanti.

Om så önskas kan vi även gå igenom era befintliga kontorsväxter för att bedöma kvaliteten. Detta för att vår garanti ska gälla innan tecknande av serviceavtal.

Vi tar hand om er växtinredning

Våra växtskötare besöker er regelbundet varje månad och sköter om er växtinredning. Besöksfrekvensen varierar beroende på önskad skötselnivå samt växternas behov. I vårt serviceavtal för att hyra kontorsväxter ingår en växtgaranti som innebär att vi, utan extra kostnad, byter ut växter som av någon anledning förlorat sitt prydnadsvärde.

Kontorsväxter med hyresavtal

Med ett hyresavtal kan ni smidigt och enkelt hyra växter till företaget, medan vi tar hand om resten. I våra hyresavtal för att hyra växter ingår följande tjänster:

  • Kostnadsfritt förslag på växtinredning med växter och krukor som kan passa hos er.
  • Löpande service och skötsel av era kontorsväxter.
  • Utbyte av de kontorsväxter som inte längre känns eller ser rätt ut hos er.

Genom att hyra växter från oss på SOL Facility Services så kan ni slappna av och bara njuta av er nya arbetsmiljö.

För oss är det även viktigt att samtliga tjänster erbjuds till konkurrenskraftiga priser. Ni får med andra ord en komplett växtinredning till företaget, samt service av era kontorsväxter till låg kostnad. Samtliga växter registreras i ett serviceavtal för att ni ska ha en tydlig bild på vad ni har.

Färdiga blombuketter

När ni så behöver kan vi leverera blombuketter till speciella tillfällen. Från enstaka buketter till stora blomsterarrangemang, låt oss hjälpa till att piffa upp lite extra vid viktiga möten eller konferenser. Varför inte en blomma till alla hjärtans dag, eller till internationella kvinnodagen?

Att skänka en blomma till någon är ett bevis på uppskattning och respekt, samtidigt som vackra snittblommor pryder omgivningen på ett alldeles speciellt sätt.

Mer än bara hyrväxter

På SOL Facility Services erbjuder vi mer än hyrväxter som kontorsservice. Vi är också en helhetsleverantör av lokalvård och fastighetsservice som syftar till att ge våra kunder en vardag som känns både enklare och smidigare. Det ska inte bara vara enkelt att vara kund hos oss – det ska även vara förmånligt. Därför erbjuder vi er som väljer att hyra växter till kontoret i kombination med ytterligare en tjänst genom oss, att få en tredje tjänst på köpet. Kanske önskar ni leverans av frukt på jobbet?

Hyra växter – Pris

Få kostnadsfritt förslag på att hyra växter. Prisuppgifter och mer information får du enkelt genom att kontakta oss eller fylla i en intresseanmälan nedan.

VANLIGA FRÅGOR OM ATT HYRA KONTORSVÄXTER

Vem tar hand om växterna?

Vi sköter om all er växtinredning och ser till att växterna mår bra – även när kontoret inte är bemannat under exempelvis stora semesterperioder.

Vem bestämmer vilka växter vi ska ha på kontoret?

Vi hjälper er att ta fram ett förslag på växter och tillhörande krukor som kan passa i era lokaler. Om ni vill byta ut några av era kontorsväxter eller krukor efter ett tag ser vi givetvis till att bistå er med det.

Måste vi hyra växter för att få hjälp med skötsel?

Nejdå. Om ni tecknar ett serviceavtal med oss kan vi också erbjuda skötsel av era redan befintliga växter. Vi erbjuder oss också att gå igenom kvaliteten på era växter.

Vem är ansvarig om våra växter dör?

Vi lämnar garanti på våra hyrväxter och den skötsel som vi utför på er befintliga växtinredning. Om någon av era växter skulle dö under avtalstiden ansvarar vi, i enlighet med vår garanti, för att ersätta den.

Få gratis förslag på växtinredning genom att fylla i intresseanmälan här nedan!


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.