Garagestädning som förbättrar miljön

För att kunna ge er den garagestädning som ni behöver är vi på SOL Facility Services noga med att rengöra maskinerna på ett säkert sätt. Eftersom sopning och spolning ofta leder till att brunnar sätts igen undviker vi detta och använder istället maskiner som sopar och skurar golvet på ett så optimalt sätt som möjligt. För att göra tjänsten mer kostnadseffektiv för er som kund kan våra maskiner rengöra stora ytor på kort tid.

Skräddarsydd garagestädning

För att tillgodose era specifika behov och önskemål kan vi se till att skräddarsy tjänsten. Detta gör att städningen i sig därmed aktivt bidrar till att förbättra er miljö, oavsett om ni har ett stort eller litet garage, lager eller centrallager. Vi anpassar oss efter er. För att ni ska få den garagestädning ni önskar rekommenderar vi löpande rengöring. Detta håller nere både driftkostnaden såväl som reparationskostnaden av era maskiner.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för garagestädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Anlita oss för er nästa garagestädning – fyll i intresseanmälan.