Ett välskött garage är avgörande för en smidig och effektiv verksamhet. På SOL Facility Services erbjuder vi garagestädning som kan anpassas efter era specifika behov och önskemål. Vi ser till att avlägsna smuts, oljefläckar och skräp som kan ackumuleras med tiden. Detta förbättrar inte bara den allmänna arbetsmiljön, utan minskar även risken för halkolyckor och skador. En ren och organiserad yta gör det lättare att arbeta och röra sig säkert.

Skräddarsytt garagestäd

För att tillgodose era specifika behov och önskemål kan vi se till att skräddarsy vårt garagestäd. Detta gör att städningen i sig därmed aktivt bidrar till att förbättra er miljö, oavsett om ni har ett stort eller litet garage, lager eller centrallager. Vi anpassar oss efter er. För att ni ska få den garagestädning ni önskar rekommenderar vi löpande rengöring. Detta håller nere både driftkostnaden såväl som reparationskostnaden av era maskiner.

Vad ingår?

Vår professionella garagestädning är utformad för att ge ditt garage den omvårdnad det förtjänar. Nedan hittar du en översikt över vad som ingår i vår tjänst:

  • Maskinell skurning av garagegolv, ramper och balkar för att hålla dem rena och snygga.
  • Kontroll av belysning och rengöring av pelare och väggytor.
  • Högtrycksspolning av väggar, ramper, rör och kanter för att säkerställa en grundlig rengöring.
  • Användning av miljövänliga kemikalier och moderna maskiner för minimal miljöpåverkan.
  • Tömning av maskiner vid miljöstationer för att förhindra förorening av avloppsvatten.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för garagestädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Fyll i intresseanmälan idag!