Söker du efter det perfekta kaffet till ditt kontor? Hos SOL Facility Services har du inte bara möjlighet att hyra kaffemaskin i Malmö – du får dessutom tillgång till en komplett kaffelösning som lyfter varje kaffepaus till nya höjder. Från första installationen till kontinuerligt underhåll och leverans av premiumkaffe och tillbehör – vi skräddarsyr våra tjänster för att passa just ert företags behov. Kontakta SOL Facility Services för att hyra kaffemaskin i Malmö idag!

 

Förstklassigt kaffe på kontoret

Våra skräddarsydda tjänster säkerställer att ni alltid har tillgång till gott kaffe på jobbet i Malmö. Med marknadsledande kaffemaskiner garanterar vi enkelhet och högsta kvalitet i varje kopp. Oavsett om ni föredrar en stark espresso, en len cappuccino eller ett traditionellt bryggkaffe, levererar vi gott kaffe – snabbt och enkelt. Vårt utbud av kaffebönor kommer från topprankade kafferosterier som Arvid Nordquist och Lavazza, vilket säkerställer att varje kopp kaffe blir en njutning.

Vad ingår i vårt leasingavtal?

Med omfattande erfarenhet av att tillhandahålla kaffelösningar för en rad olika verksamheter, strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa möjliga kaffeupplevelsen. Vi vet att ett gott kaffe kan göra stor skillnad, inte bara för medarbetarnas välmående utan även för att skapa ett positivt intryck hos era besökare och kunder.

1. Ekologiska kaffealternativ

Vi erbjuder hållbara kaffelösningar som både är Svanenmärkta och certifierade som ekologiska, Fairtrade eller Rainforest Alliance, vilket speglar ert företags engagemang för hållbarhet.

 

2. Funktionsgaranti

Med SOL Facility Services kan du lita på att kaffemaskinen fungerar felfritt och att kaffet alltid smakar som det ska.

 

3. Tillgänglig service

Vår serviceavdelning står alltid redo att hjälpa till, vare sig det handlar om teknisk support, underhåll eller reparationer. Vi garanterar professionell och tillförlitlig hjälp – oavsett när du behöver det.

 

4. Professionell installation

Vi säkerställer att er kaffemaskin installeras korrekt och kalibreras för optimal smak, baserat på ert val av kaffesorter.

 

5. Utbildning för era anställda

För att garantera att alla i ert team kan använda kaffemaskinen effektivt, erbjuder vi utbildningar som säkerställer en problemfri användarupplevelse.

 

Få kostnadsfri offert på att hyra kaffemaskin i Malmö

Har du några särskilda önskemål när det kommer till kaffelbehovet på ert kontor? Vi hjälper gärna till att skräddarsy den perfekta lösningen för just ert företag. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert på att hyra kaffemaskin i Malmö.