Hos oss kan du hyra kaffemaskin i Göteborg och njuta av högkvalitativt kaffe som gör kaffepausen till något alldeles extra. Vi tar hand om hela processen – från den första installationen till regelbundet underhåll av kaffemaskinen. Dessutom ser vi till att ni alltid har tillgång till förstklassiga kaffebönor och förbrukningsmaterial. Kom igång med att hyra kaffemaskin i Göteborg idag!

Det här ingår i vårt leasingavtal:

  • 1 års garanti
  • Service
  • Framdragna ledningar
  • Installation
  • Utbildning

 

Exklusiva kaffemaskiner från ledande tillverkare

Vi erbjuder ett brett urval av exklusiva kaffemaskiner från ledande tillverkare som Esprecious, Carimali och Jura. Dessa maskiner är skapade med fokus på användarvänlighet, pålitlighet och framför allt –att producera kaffe av högsta kvalitet.

Njut av gott kaffe på jobbet

Vårt kaffe är resultatet av noggrann urvalsprocess av kaffebönor från några av världens främsta kaffeländer, inklusive Colombia, Etiopien, Indonesien och Kenya. Dessa kaffebönor skickas till Italien, där de genomgår en expertrostningsprocess som framhäver deras unika smaker och kvalitet.

Vi tror på att erbjuda er den bästa upplevelsen när det gäller kaffe på arbetsplatsen. Innan du väljer att hyra kaffemaskin i Göteborg från oss ger vi er därför möjligheten att utforska olika kaffebönor och maskiner innan ni bestämmer er. Smaka er fram till det kaffe ni gillar bäst!

Engagemang för kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Vi är stolta över att vara trippelt ISO-certifierade, vilket betyder att vi prioriterar kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det innebär även att vi alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar, arbetar aktivt för att minska vår påverkan på planeten och skapar en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare. Vår certifiering är ett bevis på vårt helhetsengagemang för att göra rätt på alla fronter.

Hyra kaffemaskin i Göteborg? Kontakta oss!

Vill du säkerställa att ni alltid har tillgång till gott kaffe på jobbet? Då borde du kontakta oss för att hyra kaffemaskin i Stockholm. Vi är här för att göra kaffepausen till något extra och erbjuda de bästa lösningarna för ert företag!