Hos oss kan du hyra kaffemaskin i Göteborg och njuta av högkvalitativt kaffe som gör kaffepausen till något alldeles extra. Vi tar hand om hela processen – från den första installationen till regelbundet underhåll av kaffemaskinen. Dessutom ser vi till att ni alltid har tillgång till förstklassiga kaffebönor och förbrukningsmaterial. Kom igång med att hyra kaffemaskin i Göteborg idag!

Njut av gott kaffe på jobbet

Vårt kaffe är resultatet av noggrann urvalsprocess av kaffebönor från några av världens främsta kaffeländer, inklusive Colombia, Etiopien, Indonesien och Kenya. Dessa kaffebönor skickas till Italien, där de genomgår en expertrostningsprocess som framhäver deras unika smaker och kvalitet.

Vi tror på att erbjuda er den bästa upplevelsen när det gäller kaffe på arbetsplatsen. Innan du väljer att hyra kaffemaskin i Göteborg från oss ger vi er därför möjligheten att utforska olika kaffebönor och maskiner innan ni bestämmer er. Smaka er fram till det kaffe ni gillar bäst!

 

Exklusiva kaffemaskiner från ledande tillverkare

Vi erbjuder ett brett urval av exklusiva kaffemaskiner från ledande tillverkare som Esprecious, Carimali och Jura. Dessa maskiner är skapade med fokus på användarvänlighet, pålitlighet och framför allt –att producera kaffe av högsta kvalitet.

 

Det här ingår när du hyr kaffemaskin från SOL

1. Miljövänlig kaffelösning

Välj en miljövänlig väg med SOL. Vi erbjuder alternativ som är både CO2-neutrala och certifierade som ekologisk Fairtrade och Rainforest Alliance, vilket stödjer ditt företags miljöstrategier. Vi hjälper gärna till i kommunikationen kring dessa initiativ till dina anställda och kunder.

2. Garanterad driftsäkerhet

Vi garanterar att din kaffemaskin fungerar optimalt och att kaffet alltid smakar utmärkt.

3. Pålitlig service

Vår serviceavcelning är alltid redo att hjälpa till, vare sig det gäller teknisk assistans, underhåll eller reparationer. Räkna med snabb och professionell service när du behöver det!

4. Professionell installation

Vi hanterar installationen av din kaffemaskin och ser till att den är korrekt installerad och inställd för att ge bästa möjliga kaffesmak, oavsett vilket kaffesortiment du väljer.

5. Användarutbildning

För att säkerställa en effektiv användning av kaffemaskinen erbjuder vi utbildning för dina medarbetare, vilket bidrar till en problemfri användning och en bättre kaffeupplevelse.

Engagemang för kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Vi är stolta över att vara trippelt ISO-certifierade, vilket betyder att vi prioriterar kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det innebär även att vi alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar, arbetar aktivt för att minska vår påverkan på planeten och skapar en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare. Vår certifiering är ett bevis på vårt helhetsengagemang för att göra rätt på alla fronter.

Hyra kaffemaskin i Göteborg? Kontakta oss!

Vill du säkerställa att ni alltid har tillgång till gott kaffe på jobbet? Då borde du kontakta oss för att hyra kaffemaskin i Stockholm. Vi är här för att göra kaffepausen till något extra och erbjuda de bästa lösningarna för ert företag!