Bemanning från bemanningsföretag i Stockholm

Med SOL Facility Services i Stockholm tillhandahåller vi ert företag en flexibel lösning för bemanning där vi ser till att era samtliga behov tillmötesgås. Bland våra bemanningstjänster finns bland annat vaktmästare, receptionister, förrådspersonal, fastighetsskötare, gräsklippningspersonal, snöskottare och många fler tjänster. Vi gör allt för att hitta den bemanning som är optimal för just er. Vår personal är både kvalificerad och rutinerad – all personal inom vår jourbemanning har erfarenhet av reception/växel och av kundtjänst. Er kravprofil är mycket viktig för oss.

Skräddarsydd bemanning

Oavsett om ni är i behov av bemanning ett fåtal timmar, eller om ert företag behöver en stor mängd personal över lång tid, kan vi tillgodose era behov. Vi hjälper dig att alltid ligga på optimal bemanning och vara din resurs i både planerade och oväntade bemanningsförändringar.

Jourbemanning

Vi erbjuder jourbemanning för att säkerställa personalförsörjningen i er reception/växel/kundservice/internservice vid kortsiktiga behov. Våra jourkonsulter ersätter er ordinarie personal vid sjukdom eller annan frånvaro.

Fördelar med konsulterna i vår jourbemanning

•    De är representativa
•    De är serviceinriktade
•    De har god initiativförmåga och drivkraft
•    De har datorvana
•    De har goda kunskaper i svenska och engelska

Fördelar med SOL Facility Services jouravtal

•    Vi ersätter snabbt vid sjukdom och semester
•    Ni får samma person varje gång
•    Ni betalar när ni har en person på plats
•    Inga förbindelser eller fasta avgifter
•    Alltid möjlighet att kontakta oss via jourtelefon dygnet runt!

Ladda ner vår kravprofil för receptionist som exempel

Ladda ner vår arbetsbeskrivning för kundvärd/vaktmästare som exempel

Vill du veta mer om hur vi kan bistå din organisation med personal? Fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig.

Frågor och svar om bemanning

Här besvarar vi de vanligaste frågorna vi som bemanningsföretag får om bemanning och jourbemanning.

Vilka bemanningstjänster tillhandahåller ni?

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för företag. Har ni behov av en receptionist? Någon som klipper gräset framför er fastighet? Någon som hjälper er med snöskottning? Eller kanske en vaktmästare i Stockholm? Vi kan erbjuda bemanningstjänster som uppfyller era behov, oavsett vilka de är.

Hyra receptionist i Stockholm – är det möjligt?

Självklart! Vi erbjuder bemanning av receptionister som en av alla de tjänster som vi tillhandahåller inom bemanning. Kontakta oss och berätta om vilka behov ni har.

Får vi hjälp av samma bemanningspersonal varje gång?

Ja, det får ni. Vi ser till att ni får hjälp av samma person vid varje tillfälle för att ni ska kunna bygga en så bra relation som möjligt.

Vad kostar bemanning?

Priset för bemanning varierar beroende på vilken typ av tjänst det rör sig om och hur ofta ni behöver bemanningspersonal på plats. Ni betalar endast när ni har en person på plats. Det innebär att ni endast betalar för exempelvis snöskottning de dagar som ni har behov av det och inte för en längre period som också innehåller snöfria dagar. Kontakta oss för att få ett prisförslag på vad bemanning skulle kosta för er.