Flyttstädning – Företag & kontor

En flytt innehåller flera delmoment. En av de viktigaste punkterna att bocka av är flyttstädning av kontor eller andra företagslokaler. Inget projekt är för litet eller för stort för oss på SOL Facility Services. Vi är en trygg och effektiv städpartner som har lång erfarenhet av lokalvård, hög service gentemot våra kunder och stor flexibilitet gällande dagar och tider. Boka in flyttstädning för företag så fort ni har flyttdagen inplanerad eller hör av er till oss med kort varsel.

Vid frågor om flyttstäd, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

Flyttstäd för företag med checklista

Våra erfarna och duktiga lokalvårdare är noga med att efterlämna ett bra resultat efter genomfört flyttstäd för företag, och det till ett ekonomiskt fördelaktigt pris. Vid varje städning använder vi oss av en checklista för att säkerställa att allt blir rent ner till minsta detalj. Våra medarbetare bockar av punkterna på checklistan i tur och ordning så att inget missas. En flyttstädning innehåller många städmoment och checklistan har tagits fram för att garantera ett slutresultat som alla parter är nöjda med.

Flyttstädning kontor – Vi hjälper dig

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för flyttstädning av kontor och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Anlita flyttstäd för företag till förmånligt pris – kontakta oss redan idag!

Offertförfrågan