Låt SOL städa tåg och tågvagnar

Är det dags att upphandla ett nytt avtal för renhållning av vagnparken? SOL Facility Services hjälper er att utföra in- och utvändig tågstädning – från lok till kupé och fraktvagnar. När du anlitar oss för att städa tåg och tågvagnar kan du förvänta dig både en effektiv och skonsam rengöring av samtliga utrymmen. Självklart tar vi hänsyn till de kravspecifikationer som finns för att bibehålla en hygienisk miljö för passagerare så väl som lokpersonal och tågvärdar. Dessutom arbetar vi ständigt för att minimera avbrott i tågtrafiken på våra befintliga depåer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Kontakta oss idag så tar vi fram ett skräddarsytt prisförslag för tågstädning.

 

Vad ingår i tågstädning?

I vår tågstädning ingår normalt städ av vagnarna – så som rengöring av ytor, dammsugning av säten och torkning av golv. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att städningen utförs helt efter era önskemål. Utöver att städa tåg och tågvagnar erbjuder vi ett stort antal kompletterande tjänster:

  • Säkerhetskontroller enligt en anpassad, digital checklista för att säkerställa att allt fungerar optimalt. Du kan självklart få löpande rapporter för underlag till dokumentation som uppfyller gällande regler för person- och frakttransport.
  • Saneringar som exempelvis kadaver- PUT- och klottersanering.
  • Tömning av fekalier och vattentryckning av tåg.
  • Rekond av säten och stolsdynor och storstädningar av tåg.
  • Foliering av tåg, både in- och utvändigt. Att foliera insidan av ett tåg är mer kostnadseffektivt än att renovera det.
  • Komfortreparationer och enklare underhåll.

Vi är vana vid en stor administration som det innebär att hantera och utföra underhåll av fordonsflottor, vi förstår komplexiteten och prioritering av fordonstillgänglighet och sist men inte minst har vi en stark, kompetent och lojal arbetsstyrka för att utföra arbetet.

Samla alla tjänster hos oss på SOL så får du en smidig och kostnadseffektiv lösning. En trygg samarbetspartner får du på köpet. Välkommen!