Rena fasader med SOL

Att vi påverkas av vår närmiljö är lika sant som viktigt. På samma sätt som en vacker miljö kan få oss att må bra, kan en dålig skapa motsatsen. Vi på SOL Facility Services utför klottersanering och klotterskydd. Vår driftkraft ligger i att kostnadseffektivt tillgodose våra kunders behov av en ren och hel fasad fri från smuts och vanprydande klotter, utan att skada varken fasaden eller miljön.

Har du funderingar kring klottersanering och klotterskydd? Ring oss på 08-429 90 40 eller mejla info@sol.se. Offert kan begäras via formuläret nedan.

Klottersanering i Stockholm och övriga Sverige

Vi utför effektiv klottersanering i Stockholm och övriga Sverige. Samtliga av våra saneringstekniker är specialutbildade samt har lång erfarenhet av klottersanering på alla tänkbara ytor och underlag. Vi har tagit fram ett kostnadseffektivt och enkelt hjälpmedel för att fastighetsförvaltare, fastighetsskötare och vaktmästare enkelt ska kunna sanera klotter.

Miljövänliga produkter

Klottersanering av spray, tusch, tectyl och andra färger orsakar oundvikligen varierande påverkan på fasaden eftersom de kräver större användning av kemikalier. Genom att applicera klotterskydd på husfasaden räcker det med att en skonsammare klottersanering utförs, som har mindre påverkan på underlaget och miljön.

Pica klotterskydd är ett vaxbaserat, vattenburet klotterskyddsmedel som fungerar som ett offerskydd. Efter borttagning av klotter skall ny applicering utföras. Klotterskydd kan med framgång användas på de flesta byggnadsmaterial. Vi använder endast produkter som uppfyller OECD 302-B. Det innebär att de är biologiskt nedbrytbara, samt att de inte förstör reningsverkens process.

Få prisförslag på klottersanering

Har du frågor om vår klottersanering? Prisuppgifter och mer information får du genom att kontakta oss! Vi ser till att ta fram en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och förutsättningar.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för allt från lokalvård till fastighetsservice och vi erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för klottersanering och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Få fasaden fri från klotter – fyll i intresseanmälan.