Flytthjälp för företag & kontor

Slipp dra det tunga lasset på er flyttdag – anlita oss på SOL Facility Services för skräddarsydd och bekymmersfri flytthjälp för företag och kontor. Vi tar hand om allt det tunga arbetet, så att ni kan fokusera på att komma i ordning i era nya lokaler.

Vid frågor om vår flytthjälp, tveka inte att ringa oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. Ni kan även fylla i formuläret nedan för att begära en offert.

 

Kontorsflytt med egen kontaktperson

Omorganisering, expansion eller behov av nya lokaler är några anledningar till en kontorsflytt. Oavsett vilken orsak ni har till er flytt tar vår flyttpersonal hand om det praktiska längs hela vägen för att flytten ska bli en positiv upplevelse för er. Vår flytthjälp av kontor täcker alla aspekter av din flytt, oavsett storlek eller komplexitet. Vi har lång erfarenhet av effektiv flyttstädning och ingenting lämnas åt slumpen.

Tillsammans sätter vi ihop en lösning utifrån era specifika behov. Vi tillhandahåller även en flyttmanual som alla medarbetare på ert företag kan följa för att flytten ska löpa på utan problem. För att underlätta processen ytterligare får ni en egen kontaktperson som leder er genom flytten och säkerställer att allt flyter på som det ska.

Det här ingår

  • Avfallshantering: Vi hjälper till att slänga oönskade föremål som papper, möbler och skrymmande inventarier.

  • Flyttstädning: Flyttstädningen är en viktig del av flyttpusslet och som självfallet inte får försummas. Med lång erfarenhet och välutbildad personal vi vet hur och vad som måste utföras vid en flyttstädning för företag.

  • Montering: Våra tekniker är skickliga på att montera möbler, gardiner och tavlor, anpassat efter era behov.

  • Magasinering: Med magasinering kan ni snabbt och enkelt få tillgång till det extrautrymme ni är i behov av, med kostnadseffektiva lösningar. Samtliga av våra utrymmen är tempererade och larmade. Ni har även tillträde till ert förråd och tillhörigheter sju dagar i veckan

Vi hjälper er med företagsflytt

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför kan ert företag anlita oss för flytthjälp och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Välkommen att fylla i intresseanmälan nedan!