Flytthjälp Företag

Vår ambition är att det ska vara lätt att anlita flytthjälp. Företag som anlitar oss på SOL Facility Services kan vara säkra på att vi drar det tunga lasset på flyttdagen. Se fram emot en skräddarsydd företagsflytt, helt enligt era önskemål. Vi vet av erfarenhet att företag som flyttar behöver all hjälp de kan få för att inte verksamheten ska påverkas negativt, och just därför är vi noga med att ta hänsyn till allt. Alltid med stor omtanke, flexibilitet och kompetens.

>

Kontorsflytt med egen kontaktperson

Omorganisering, expansion eller behov av nya lokaler är några anledningar till en kontorsflytt. Oavsett vilken orsak ni har till er flytt tar vår flyttpersonal hand om det praktiska längs hela vägen för att flytten ska bli en positiv upplevelse för er. Vi erbjuder en heltäckande kontorsflytt. Kontor flyttas inte i en handvändning, men vi på SOL Facility Services har lång erfarenhet av effektiv flyttstädning och ingenting lämnas åt slumpen. Tillsammans sätter vi ihop en lösning utifrån era specifika behov. Vi tillhandahåller även en flyttmanual som alla medarbetare på ert företag kan följa för att flytten ska löpa på utan problem. För att underlätta processen ytterligare får ni en egen kontaktperson som leder er genom flytten och säkerställer att allt flyter på som det ska.

Vi slänger det ni inte vill ha kvar

Eftersom det är lätt hänt att man samlar på sig allt möjligt under åren är en företagsflytt ett perfekt tillfälle att rensa bort det man inte behöver, och där hjälper vi mer än gärna till. Papper, broschyrer, skåp, möbler, skrymmande inventarier, oavsett vad ni vill göra er av med slänger vi det. Vid större flyttningar kan arbetsbelastningen på den egna personalen bli hög. Ni kan då med fördel hyra in extrapersonal från oss när ni ska flytta kontor.

Hjälp med flyttstädning

Flyttstädningen är en viktig del av flyttpusslet, och som självfallet inte får försummas. Med lång erfarenhet och välutbildad personal vi vet hur och vad som måste utföras vid en flyttstädning för företag.

Flytthjälp kontor: Få hjälp med monteringen

Våra monteringstekniker kan utföra i princip allt inom montering av möbler, gardiner eller tavlor. De har hög utbildning inom de allra flesta möbelmärken på marknaden idag. Beroende på ert behov anpassar vi vår flytthjälp av kontor därefter.

Magasinering

Med magasinering kan ni snabbt och enkelt få tillgång till det extrautrymme ni är i behov av, med kostnadseffektiva lösningar. Vi ger ert ett eget förråd som endast ni har tillgång till. Vi låter er bestämma storlek, förrådstyp samt magasineringstid. Ni har även tillträde till ert förråd och tillhörigheter sju dagar i veckan. Samtliga av våra utrymmen är tempererade och larmade. Vår utbildade personal kan även hjälpa till med hantering och distribution av ert lager.

Vi hjälper er med företagsflytt

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för flytthjälp och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Anlita oss för flytthjälp av kontor – välkommen att fylla i intresseanmälan nedan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.