Vi är specialiserade på att tillhandahålla omfattande och högkvalitativ fastighetsservice i Göteborg. Med en stark närvaro och lång erfarenhet i branschen är vi väl rustade att hantera alla typer av projekt, oavsett om det gäller fastighetsskötsel, fastighetsservice eller teknisk förvaltning av fastigheter. Vårt dedikerade team av specialister och tekniker är välutbildade och har en djupgående kunskap om fastighetsförvaltningens alla aspekter. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka fastighetsservice i Göteborg!

 

Facility Management

Vårt Facility Management-team består av erfarna specialister inom områden som fastighetsförvaltning, drift och underhåll, energieffektivisering, säkerhet och miljö. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå era unika behov och skapa skräddarsydda lösningar som passar er verksamhet.

Genom att anlita oss för Facility Management i Göteborg kan du dra nytta av vår expertis och fokusera på er kärnverksamhet utan att behöva bekymra dig för driftsrelaterade frågor. Vi tar hand om allt från daglig fastighetsförvaltning, inklusive rengöring och underhåll av byggnader och anläggningar, till långsiktig planering och optimering av resursanvändning. Vi tillhandahåller en rad olika tjänster, så som kontorsservice, lokalvård, fastighetsservice och teknisk förvaltning.