Söker du efter noggrann städning och underhåll av kontorsytor eller andra lokaler i Göteborg? Då har du kommit rätt. Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör av lokalvård i Göteborg. Genom att erbjuda ett stort antal tjänster inom lokalvårdens breda spektrum, kan vi säkerställa att du som kund får ett skräddarsytt städ- och underhållsupplägg.

 

Anpassat städupplägg

När vi sätter ihop ett anpassat städupplägg för vår lokalvård i Göteborg utgår vi alltid från våra kunders behov och önskemål. Vi hittar prisvärda lösningar som kännetecknas av kvalitet och miljövänlighet. Att arbeta med miljövänligt städmaterial är en självklarhet för oss, likaså att det städmaterial vi använder oss av utgår från den senaste tekniken. Det gör att vi inte behöver använda rengöringsmedel med starka kemikalier.

Du som kund avgör hur vår lokalvård i Göteborg ska se ut. Vi utgår från utformningen på era kontor eller era övriga lokaler som behöver underhåll. Här kommer exempel på lokalvårdstjänster vi utför:

Kontorsstädning Göteborg

Fönsterputs

Trappstädning

Flyttstädning

Golvvård

Butiksstädning

Noggranna lokalvårdare i Göteborg

Hos oss på SOL Facility Services jobbar noggranna och pålitliga lokalvårdare i Göteborg som inte lämnar något åt slumpen. Med hjälp av strukturerade checklistor (som innefattar de olika städmomenten i vår lokalvårdstjänst) bockas punkt efter punkt av, tills lokalerna är skinande rena. Med detta strukturerade arbetssätt kan du alltid vara säker på att städningen håller högsta klass och att inget moment glöms bort.

Samla lokalvårdstjänster och få bonus

Vi står redo att möta det städ- och underhållsbehov som finns i Göteborg. Lokalvård innefattar många olika tjänster, och vi på SOL Facility Services representerar de allra flesta. Samla era lokalvårdstjänster hos oss. Om ni bokar två tjänster bjuder vi på en tredje. Då kan ni till exempel få en fruktkorg levererad till arbetsplatsen på köpet, helt utan extra kostnad. Vi ser fram emot att höra från dig – fyll i intresseanmälan nedan så hörs vi mer!