Kontorsstädning i Göteborg

Vi på SOL Facility Services erbjuder skräddarsydd kontorsstädning i Göteborg. Varje kontor är unikt och vi sätter stort värde i att tillhandahålla anpassade lösningar som utgår från varje enskilt kontors förutsättningar. Vi städar kontorslokaler för både stora- och små företag. Allt för att våra kunder ska kunna fokusera fullt ut på sina kärnuppgifter.

Om ni behöver mer information om vår kontorsstädning i Göteborg, kan ni kontakta oss på telefonnummer 08-429 90 40 eller via e-post på info@sol.se. För offertförfrågningar, fyll gärna i formuläret nedan.

Kontorsstäd – Göteborg

Innan vi startar upp vårt kontorsstäd i Göteborg ute på ert kontor gör vi först en analys över hur ofta vi ska besöka er. I detta skede tar vi gärna emot önskemål om när på dagen det passar att våra lokalvårdare besöker er.

Vi lägger upp en planering tillsammans med er där vi kollar närmare på en kortsiktig och långsiktig städplanering. Här går vi igenom vad som ingår i den regelbundna städningen, och vad som ska städas mer sällan (exempelvis mattvätt och rengöring av ventilation).

Städmoment i vår kontorsstädning i Göteborg

Ett skräddarsytt upplägg efter varje kontor är vår melodi, men det finns såklart städtjänster som utförs på samtliga kontor vi städar på. För att ni ska få en uppfattning över vad som kan ingå listar vi här vanliga städmoment i vår kontorsstädning i Göteborg.

• Grundlig dammsugning

• Rengöring/våttorkning av golv

• Damning av vågräta ytor

• Städning av kök och toaletter

Städmoment efter överenskommelse

• Mattvätt

• Rengöring av rör/ventilation

• Olja in golv och andra träytor

Samla era kontorstjänster hos oss

SOL Facility Services är en helhetsleverantör av kontorstjänster för företag i alla storlekar. Det är förmånligt att samla flera kontorstjänster hos oss. Om ni bokar vår kontorsstädning och ytterligare en tjänst, bjuder vi på en tredje tjänst. Då kan ni exempelvis njuta av en fruktkorg levererad till kontoret utan extra kostnad.

Anpassat kontorsstäd i Göteborg

Vi kommer gärna ut och kollar på ert kontor för att få en uppfattning om vilka städtjänster som kan passa er. Sedan får ni en anpassad offert av oss som utgår från ert kontors utformning. Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in ett kostnadsfritt besök av oss. Välkommen med din förfrågan om kontorsstäd i Göteborg!