Miljövänligt kontorsstäd i hela Sverige

Hos SOL kan du boka kontorsstädning som är lika effektiv som miljövänlig. Dessutom tillhandahåller vi anpassade lösningar för just ert kontors unika förutsättningar. Oavsett om ni har små eller stora lokaler står vi till förfogande när det passar er. Tillsammans ser vi över hur ofta och när på dygnet ni vill att våra lokalvårdare ska vara på plats för nästa kontorsstädning.

Vid frågor om kontorsstäd, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också skicka en offertförfrågan via formuläret nedan.

Vad ingår i kontorsstädning hos SOL?

SOL:s kontorsstädning anpassas alltid efter era specifika behov och önskemål, oavsett om det gäller daglig städning, flyttstädning eller mer komplexa städuppdrag för industriella miljöer. Vanliga delar som ingår är:

 • Allmän dammsugning och golvrengöring
 • Veckostädning med noggrann damning av vågräta och utsatta ytor
 • Heltvätt av toaletter och kök
 • Rengöring av fläckar och polering av ytor
 • Tömning av papperskorgar och byte av soppåsar
 • Rengöring av dörrhandtag, arbetsområden och mötesrum
 • Rengöring av golvlister och målade ytor

Hos oss går det även att boka till följande städmoment:

 • Tvätt av mattor
 • Rengöring av ventilation och rör
 • Oljning av trägolv

Ovan är ett utdrag av några få exempel på städtjänster som faller under kontorsstädning genom oss på SOL Facility Services. Oavsett vad ni behöver skräddarsys tjänsten helt och hållet utefter era önskemål.

Förbättra arbetsmiljön med regelbunden städning

Att hålla kontoret rent och prydligt handlar inte bara om att göra ett gott intryck. En ren arbetsmiljö boostar faktiskt teamets energi och moral, vilket gör att medarbetarna känner sig mer motiverade och redo att ta sig an dagens utmaningar. När arbetsplatsen känns fräsch och inbjudande, minskar stressnivåerna och bidrar till en bättre arbetsplats för alla.  Därför är regelbunden rengöring inte enbart en fråga om god hygien – det är en genomtänkt strategi som bidrar till ditt teams välmående och maximal prestation.

En ren arbetsplats ger friskare personal

 • Arbetsplatser med regelbunden och grundlig städning rapporterar generellt lägre sjukfrånvaro jämfört med de som inte prioriterar renlighet.
 • Användningen av handdesinfektionsmedel och regelbunden rengöring av ytor kan minska förekomsten av bakterier och virus med upp till 99%.
 • Studier har visat att kontorsmiljöer, inklusive mötesrum, kök och badrum, är några av de platser där korskontaminering mest sannolikt sker.
 • Regelbunden och professionell städning har inte bara visat sig förbättra den fysiska, utan även den psykiska arbetsmiljön, vilket bidrar till ökad medarbetarnöjdhet och produktivitet.

Få en omfattande lösning för er kontorsstädning och minska smittrisken på arbetsplatsen – överlåt städarbetet till oss på SOL. Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som bidrar till en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för kontorsstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Varför välja SOL för kontorsstäd?

Ett bra kontorsstäd spelar en avgörande roll för företag av alla storlekar. Att välja SOL för regelbunden städning är ett smart drag som erbjuder betydande fördelar utöver den grundläggande renligheten.

 • Ett rent kontor bidrar till att drastiskt minska risken för sjukdomar och allergier. Genom en grundlig rengöring av allt från möbler till golv tar vi bort skadliga mikroorganismer, vilket skapar en friskare arbetsmiljö för alla.

 • Renlighet är direkt kopplad till arbetsprestation. SOL:s noggranna städning främjar en organiserad och stressfri miljö, vilket gör det lättare för medarbetarna att koncentrera sig och vara produktiva. Det är en enkel ekvation: renare kontor leder till gladare, mer motiverade anställda.

 • Ditt kontor är ditt företags ansikte utåt. Med vår professionella kontorsstädning säkerställer vi att varje hörn av ditt kontor glänser, vilket ger ett professionellt och välkomnande intryck till besökare, kunder och potentiella affärspartners.

 • Genom att underhålla kontorets möbler och utrustning med regelbunden städning från SOL förlängs deras livslängd. Detta innebär mindre utgifter för nyinvesteringar och reparationer över tid – en smart investering för företagets ekonomi.

 • För vissa branscher är det inte bara viktigt att uppfylla hygienkraven – det är obligatoriskt. SOL:s tjänster säkerställer att ditt företag möter dessa standarder, vilket skyddar dig från potentiella sanktioner och böter.

Få en kostnadsfri offert på kontorsstädning

Hos oss kan du enkelt begära en gratis offert på kontorsstädning. Våra skräddarsydda städlösningar är utformade för att passa dina behov och budget, samtidigt som vi garanterar en professionell och noggrann rengöring. Vi erbjuder dessutom alltid konkurrenskraftiga priser på kontorsstädning – utan att kompromissa med kvaliteten. Skicka in din förfrågan idag och låt oss ta hand om städningen!

Kontakta oss för att boka ett första besök redan idag!

Vanliga frågor & svar

Hur lång tid tar det att städa ett kontor?

Att städa ett kontor kan variera i tid från så lite som en timme till flera timmar, beroende på ert lokalernas/kontorets storlek och specifika behov. Vi anpassar alltid vår kontorsstädning efter era unika krav.

Hur ofta behövs städning av kontor?

Generellt rekommenderas städning av kontor minst en gång i veckan för att upprätthålla en ren och hälsosam arbetsmiljö. Dock kan frekvensen behöva anpassas beroende på typen av verksamhet.