Miljövänligt kontorsstäd i hela Sverige

Hos SOL kan du boka kontorsstädning som är lika effektiv som miljövänlig. Dessutom tillhandahåller vi anpassade lösningar för just ert kontors unika förutsättningar. Oavsett om ni har små eller stora lokaler står vi till förfogande med kontorsstäd när det passar er. Tillsammans ser vi över hur ofta och när på dygnet ni vill att våra lokalvårdare ska vara på plats för nästa kontorsstädning.

Vad ingår i kontorsstädning hos SOL?

Vår städning omfattar det just ni är i behov av då vi erbjuder skräddarsytt och kundanpassat upplägg. I vår kontorsstädning ingår bland annat:

  • Allmän dammsugning och golvrengöring 
  • Veckostädning med noggrann damning av vågräta och utsatta ytor 
  • Heltvätt av toaletter och kök

Hos oss går det även att boka till följande städmoment:

  • Tvätt av mattor 
  • Rengöring av ventilation och rör 
  • Oljning av trägolv 

Ovan är ett utdrag av några få exempel på städtjänster som faller under kontorsstädning genom oss på SOL Facility Services. Oavsett vad ni behöver skräddarsys tjänsten helt och hållet utefter era önskemål.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som bidrar till en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för kontorsstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få en kostnadsfri offert på kontorsstädning

Hos oss kan du enkelt begära en gratis offert på kontorsstädning. Våra skräddarsydda städlösningar är utformade för att passa dina behov och budget, samtidigt som vi garanterar en professionell och noggrann rengöring. Vi erbjuder dessutom alltid konkurrenskraftiga priser på kontorsstädning – utan att kompromissa med kvaliteten. Skicka in din förfrågan idag och låt oss ta hand om städningen!

Kontakta oss för att boka ett första besök redan idag!