Anpassningsbar fönsterputsning i Göteborg

Vi på SOL Facility Services har genom åren jobbat upp ett gott renommé för vår fönsterputs i Göteborg för företag och kontor. Vår välutbildade personal med lång erfarenhet står alltid redo att förenkla våra kunders vardag. Vi erbjuder flexibla fönsterputsupplägg som gör skillnad. För oss spelar det ingen roll om ni har ett stort- eller litet kontor. Vår strävan efter att göra ett bra jobb och skapa långsiktiga samarbeten är alltid av högsta prioritet.

Vill ni ha mer information om vår fönsterputs i Göteborg? Ring oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. Ni kan också begära en offert genom att fylla i formuläret nedan.

Skräddarsytt upplägg efter era önskemål

För oss är det viktigt att göra så lite påverkan som möjligt på ert företags kärnverksamhet. Därför sätter vi stort värde i att vara en fönsterputsare i Göteborg som har möjlighet att anpassa våra tjänster så att det inte stör ert företags kärnverksamhet. Vi kommer fram till ett skräddarsytt upplägg tillsammans med er. Det kan vara allt från vilka tider som ni vill att vi ska komma, till vad som ska ingå i tjänsten med mera.

Välutbildad och erfaren personal

När vi på SOL Facility Services utför vår fönsterputsning i Göteborg spelar det ingen roll hur ert kontor är beläget. Hela vår personalstyrka som jobbar med fönsterputsning har liftkörkort, vilket möjliggör fönsterputsning på höga höjder. Ni väljer själva om vi ska putsa era fönster på insidan, utsidan eller mellan glasen. Självklart sker vår fönsterputs med Svanenmärkta produkter.

Boka fönsterputs för ditt företag i Göteborg

När ni anlitar oss på SOL Facility Services för fönsterputs för företag i Göteborg kan ni enkelt lägga till fler städtjänster. Vi erbjuder en mängd olika tjänster som förenklar er vardag. I Göteborg kan ni bland annat anlita oss för:

Fler tjänster ger bonus

Det är enkelt att bli kund hos oss på SOL Facility Services. Fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi inom kort med ett anpassat offertförslag på fönsterpustning i Göteborg. Om ni tecknar er för två tjänster, så bjuder vi på en tredje kontorstjänst utan extra kostnad. Då kan ni till exempel se fram emot en fruktkorg till kontoret utan extra kostnad. Välkommen med din förfrågan redan idag!