För oss på SOL handlar hotellstädning i Göteborg om mer än bara att rengöra rum. Det handlar om att skapa en helhetsupplevelse som dina gäster kommer att minnas i lång tid framöver. Vårt team av professionella hotellstädare är väl medvetna om hur viktig en ren och fräsch miljö är för att skapa en positiv upplevelse för dina gäster. Med vår hotellstädning i Göteborg ser vi till att överträffa dina förväntningar och leverera högsta kvalitet vid varje städtillfälle.

Städning av konferenslokaler & restaurang

Utöver hotellstäd i Göteborg erbjuder vi även städning av era konferenslokaler och restauranger. Vi anpassar tjänsterna efter era specifika önskemål och följer noggrant avstämda checklistor. Vårt mål är att erbjuda rena och trevliga lokaler där era besökare och gäster trivs. Vi är dessutom noggranna med att städningen utförs med hänsyn till miljön, därför använder vi alltid miljövänliga produkter.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi strävar alltid efter att förenkla våra kunders vardag, och detta gör vi genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och förmånliga erbjudanden. Som en del av vår kundfokuserade filosofi, ger vi våra kunder möjligheten att anlita oss för hotellstädning i Göteborg och ytterligare en tjänst, som exempelvis hyra av entrémattor i Göteborg, och få en tredje tjänst på köpet.