Att hyra entrémattor i Göteborg av SOL innebär att du både skyddar ditt golv från smuts och repor, men det ger också den inbjudande känslan i din entré. Vi hjälper er att byta ut mattorna så ofta ni vill och kan få dem i olika färger, storlekar och modeller. Är du intresserad av att hyra entrémattor i Göteborg kan du skicka en kontaktförfrågan till oss via formulären nedan. Du får snabbt och enkelt ett prisförslag för en längre uthyrningsperiod av mattor till din entré.

Erbjuder mattor utefter era behov

Du kan beställa mattor i flera utföranden som passar just ert behov. Vi har ett brett urval av färger, modeller och storlekar att erbjuda och vi kan även hjälpa er att ta fram entrémattor med eget tryck. Att kunna trycka egen logotyp på matten gör entrén ännu mer personlig och ger ett starkt första intryck för era kunder och personal. Vi byter ut och tvättar mattorna åt er regelbundet och vi använder oss av miljövänlig tvätt för att vara skonsam på både mattorna och miljön.

Vad kostar det med entrématta Göteborg?

Vi vill kunna erbjuda det bästa prisförslaget för just ert företag och därmed är det lättast att ta kontakt med oss för att få ett bra erbjudande på att hyra entrématta i Göteborg. Vi på SOL erbjuder även andra typer av tjänster – bland annat Kontorsstädning Göteborg och Affischering Göteborg. Dessutom har vi alltid erbjudandet att om du tar in tre tjänster genom oss på SOL får du den tredje helt utan kostnad. Det lönar sig alltså att samla fler tjänster hos SOL och att vi blir er helhetsleverantör.