Vi hjälper er med eran kontorsinredning

En inbjudande välkomstmiljö gör människor lugna och trygga. En genomtänkt entré skapar goda förutsättningar för mötet, och ett trevligt väntrum göra att väntan känns kortare. Det är även allmän kännedom att personal, som många gånger tillbringar 1500 – 2000 timmar om året på jobbet, blir mer effektiv i sitt arbete när de trivs. Vi på SOL Facility Services levererar helhetslösningar inom inredning för kontor. När du väljer kontorsmöbler och kontorsinredning för din verksamhet är kvalitet och utseende två viktiga parametrar att ta med i beräkningen, och det är för just detta som våra inredare finns till. De skräddarsyr inredningen efter hur era behov och önskemål ser ut, och efter hur en vanlig dag ser ut för era anställda.

Från små förändringar till hehetslösningar

För vissa företag räcker det med små förändringar, för andra krävs det helhetslösningar som omfattar precis allt. Oavsett hur era kontor och framtida önskemål ser ut anpassar sig vi oss efter er, både vad gäller er kärnverksamhet såväl som era önskemål. Allt för att kunna ta fram en inredning som passar just er. Få kontorsinredning ni trivs med – fyll i intresseanmälan.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för kontorsinredning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Välkommen att kontakta oss idag!