Hållbar kontorsinredning för företag

En inbjudande välkomstmiljö gör människor lugna och trygga. En genomtänkt entré skapar goda förutsättningar för mötet, och ett trevligt väntrum göra att väntan känns kortare.

Vi på SOL erbjuder hållbar kontorsinredning för företag som vill göra ett medvetet val. Vi strävar efter att skapa helhetslösningar som håller länge, vilket både sparar pengar och är bra för miljön. 

Intresserad av att veta mer om vår kontorsinredning? Kontakta oss på 08-429 90 40 eller info@sol.se. För att få en offert, använd formuläret nedan.

Få hjälp av våra professionella kontorsinredare

Hos SOL arbetar ett professionellt team av inredare som har många års erfarenhet av att hjälpa företag att skapa en hållbar och funktionell arbetsmiljö. När du väljer kontorsmöbler och inredning för din verksamhet är kvalitet och utseende två viktiga parametrar att ta med i beräkningen. Det är just därför våra duktiga kontorsinredare finns till. De skräddarsyr kontorsinredningar efter hur behovet ser ut på varje unik arbetsplats, och tar fram en anpassad lösning för hur en vanlig dag ser ut för de anställda.

Fördelar med en trivsam kontorsinredning

Utöver en snygg kontorsmiljö, finns det många fler fördelar med att ha en trivsam kontorsinredning på arbetsplatsen. Läs mer nedan.

  • Hjälper till att öka produktiviteten hos medarbetare.
  • Färger och former som är tilltalande och välkomnande gör det lättare för medarbetare att samarbeta och kommunicera med varandra.
  • Bidrar till ett bättre arbetsklimat och en hälsosammare arbetsmiljö.
  • Ger ett förbättrat helhetsintryck för besökande kunder.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för kontorsinredning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Välkommen att kontakta oss idag!

Offertförfrågan