När det är dags att göra om arbetsplatsen till en festligare miljö står vi på SOL Facility Services redo. Med lång erfarenhet bakom oss kan vi arrangera företagscatering med allt vad er tillställning kan komma att kräva. Vi ser till att ni får precis den mat, dryck och service ni önskar på ert företagsevent.

Har ni frågor om vår företagscatering? Ring oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se. Ni kan också fylla i formuläret nedan för att begära en offert.

Skräddarsydd catering för företag & kontor

För att skräddarsy vår catering för ert företags- eller kontorsevent, kommer vi ut till er för att tillsammans gå igenom detaljerna. Oavsett om det är frukost med kunden, after work, lunch, produktpresentation eller firmafest, får ni en anpassad lösning från en leverantör ni redan litar på.

Vi erbjuder flera förslag att välja mellan och städar samt återställer efteråt. Våra allsidiga kockar, som har tilldelats diplom av Gastronomiska Akademien och Tidningen Gourmet, garanterar att ni blir nöjda med maten.

Det här ingår i vår företagscatering:

  • Frukost, lunch och middag: Vi levererar allt från frukostpaket med färskt kaffe, mackor och smoothies till goda luncher och middagar.

  • Veganska och vegetariska alternativ: Skräddarsydda bufféer med fokus på fräscha och hållbara ingredienser.

  • A lá carte, fika och tilltugg: Perfekt för möten, mingel eller picknick. Våra menyer inkluderar allt från små tilltugg till kompletta à la carte-alternativ.

Varför välja SOL för företagscatering?

SOL har lång erfarenhet inom företagscatering och ser till att ert event blir en succé. Förutom att erbjuda utsökt mat ordnar vi med all nödvändig utrustning som behövs inför ert event, så som projektorer och talanläggningar. Ni har även möjlighet att boka trubadurer, DJ, liveband och föreläsare via oss på SOL.

  • Vi strävar efter att möta alla era behov med ett lösningsfokuserat tillvägagångssätt.
  • SOL tar hand om allt runt omkring så att ni kan fokusera på att ha trevligt.
  • Vi lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa råvaror och varierar våra menyer för att varje måltid ska vara en njutning.
  • Vi tar hänsyn till alla typer av allergier och kostpreferenser, så att alla era gäster kan njuta av maten.
  • Om ni behöver ändra antalet gäster eller justera menyn i sista minuten är vi flexibla och anpassar oss efter era önskemål.
  • Vi erbjuder alltid förstklassig catering till förmånliga priser.

Offertförfrågan