Hos oss kan ni enkelt och smidigt beställa fruktkorg i Göteborg. Med vårt fruktabonnemang kan ni få tillgång till hälsosamma och färska frukter till ert företag varje vecka. Vi strävar efter att skapa en trevlig arbetsmiljö genom att förse er personal och besökare med en mångfald av fruktsorter i våra vackra lådor.  Vi är flexibla och kan snabbt anpassa oss efter era behov, oavsett om ni behöver extra frukt inför ett viktigt möte eller en mottagning. Med SOLs fruktkorgar i Göteborg kan ni njuta av hälsosamma och välsmakande fruktalternativ.

 

Smidig fruktleverans i Göteborg med omnejd

Oavsett var ert företag befinner sig, kan vi erbjuda fruktleverans i hela Göteborgsområdet – direkt till er dörr. Vi erbjuder även möjligheten till att kombinera faktureringen av era kontorsväxter och fruktkorgar, vilket ger er en smidigare administrationsprocess och en bättre överblick över era kostnader. Kontakta oss idag för fruktleverans i Göteborg med omejd!

Skräddarsydda fruktlösningar

Vårt breda utbud av högkvalitativa frukter är noggrant utvalda för att tillfredsställa olika smaker och preferenser. Välj bland våra säsongsanpassade alternativ och njut av en varierad och härlig fruktupplevelse på arbetsplatsen. Vårt mål är att alltid erbjuda er flexibel och personlig service när det gäller frukt på jobbet i Göteborg. Oavsett om ni behöver regelbundna fruktleveranser, fruktkorgar till speciella tillfällen eller skräddarsydda arrangemang, så finns vi här för att hjälpa er.

Hos oss kan ni även hyra kaffemaskin och vattenautomat för att komplettera er fruktupplevelse och förse företaget med en smidig helhetslösning. Genom att anlita oss för frukt på jobbet i Göteborg och ytterligare en tjänst får ni en tredje tjänst – helt kostnadsfritt.