SOL utför flygplansstädning på flygplatser runtom i Sverige. Vi innehar det tillstånd som krävs för att få tillgång till säkerhetsklassade områden inom luftfart. Oavsett om ditt företag agerar inom flygplatsdrift eller bedriver ett eget flygbolag är du välkommen att vända dig till oss. Tillsammans tar vi fram en strategi och ett pris för hur vi kan städa de flygplan som ni ansvarar för.

Vid frågor om flygplansstädning, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

 

Låt proffsen städa flygplanen

Vi har ett erfaret team som specialiserat sig inom flygplansstädning. Självklart kontrolleras dessa medarbetare regelbundet i både misstanke- och belastningsregistret för att klara de säkerhetskrav som finns för att få vistas på plattan, i transithallar och ombord på planen. Vi ser alltid till att vårt arbete med att städa flygplan utförs enligt dina önskemål. På så vis kan du vara säker på att besättningens arbetsmiljö är ren och fräsch, och att passagerarna får ett bra intryck av flygbolaget – under varje flygning. Har du frågor eller funderingar kring hur flygplansstädning går till? Varmt välkommen att kontakta oss!

Offertförfrågan