Vårt team av erfarna städexperter utför skolstädning runt om i hela Sverige. Oavsett om det gäller klassrum, bibliotek, eller andra utrymmen, är våra lokalvårdare här för att se till att varje yta är skinande ren. Genom att kombinera avancerad teknik, branschexpertis och miljöhänsyn, levererar vi rena och fräscha lokaler som skapar en trivsam och stimulerande läromiljö.

Vid frågor om skolstädning, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Du kan också komma i kontakt eller skicka en offertförfrågan via nedan formulär.

 

Skräddarsydd städning av förskola & skola

För att kunna erbjuda er en skräddarsydd städning av förskola och skola, anpassar vi oss helt efter era behov och tidsramar. Med utgångspunkt i era specifika krav arbetar vårt erfarna team för att säkerställa att varje yta behandlas noggrant och professionellt. Vi tar hänsyn till både praktiska aspekter och miljöskydd när vi utformar våra skräddarsydda städplaner. Vare sig ni behöver en engångsstädning eller en mer regelbunden skolstädning, finns vi här för att skapa en ren, trygg och trivsam lärmiljö för era elever. I vår städning av förskola och skola ingår:

  • Vi rengör alla ytor, inklusive skrivtavlor, bord, stolar och golv. Genom att hålla dessa utrymmen rena och organiserade skapar vi en gynnsam miljö för inlärning.
  • Korridorer och andra områden där eleverna rör sig dagligen rengörs noggrant för att skapa en trygg och välkomnande atmosfär.
  • Vi ser till att hygienstandarden upprätthålls på hög nivå genom att rengöra toaletter, handfat och andra sanitära installationer.
  • Rengöring av matsalar och kök är särskilt viktigt för att säkerställa en hälsosam och säker miljö för eleverna.
  • Vi tar hand om fönstren både på insidan och utsidan för att maximera ljusinsläppet och förbättra utseendet på skolan.
  • Vi rengör golv och ytor för att avlägsna smuts, damm och bakterier.

Rengöring av idrottshallar

I vår skolstädning ingår även rengöring av era idrottshallar, där vi säkerställer att dessa utrymmen är i utmärkt skick. Dessutom ser vi till att all utrustning och omklädningsrum underhålls på bästa möjliga sätt, samtidigt som vi effektivt bekämpar oönskad lukt och bakterier. Vi torkar av lister, dörrar och speglar samt skurar golven för att ta bort handbollsklister och annan smuts. Vi ser även till att städa läktare och sittplatser.

Mer än bara skolstäd

SOL Facility Services är er komplett leverantör inom lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice. Vår prioritet är att göra er vardag smidigare och mer effektiv. Att bli kund hos oss är inte bara enkelt – det är även ekonomiskt fördelaktigt. Vi är här för att göra det enkelt för er. Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera era behov och önskemål gällande skolstäd!