Städning ombord på bussar

Behöver ditt företag en ny samarbetspartner som kan hjälpa till att städa de bussar som ingår i er fordonsflotta? SOL Facility Services rekonditionerar och städar bussar i kollektivtrafiken med stor flexibilitet för att minimera avbrott i trafiken. Vi ordnar bland annat med den dagliga städningen, från att tömma papperskorgar till att rengöra ytskikt, men utför även större städningar av bussarna med jämna mellanrum, så som dyntvätt och fönstertvätt.  

Vid frågor om städning av bussar, kontakta oss på 08-429 90 40 eller maila oss på info@sol.se. Klicka in här nedan för att skicka en offertförfrågan.

Busstvätt

Passa på att även överlåta din busstvätt på oss, så ser vi till att din bussflotta är ren och snygg både invändigt och utvändigt. Genom att samla alla tvätt- och städtjänster hos SOL får du en mycket kostnadseffektiv renhållningslösning. Dessutom får du en trygg samarbetspartner som kan erbjuda en lång rad ytterligare tjänster både inom kontor, fastighet och fordonsparker. Kontakta oss för att ta fram en lösning för ditt företags busstvätt.

Säkerhetskontroll – checklista

I anslutning till att vi tvättar era bussar kan vi även genomföra viktiga säkerhetskontroller. Med hjälp av digitala checklistor säkerställer vi att varje punkt kontrolleras ordentligt varje gång. Därefter skickar vi rapport till er enligt önskemål så att ni kan dubbelkolla och arkivera dokumentationen.

Tankning och övriga tjänster

Med en stor och kompetent personalstyrka på plats kan vi erbjuda er en lång rad extra tjänster utöver busstvätten. Exempelvis kan vi tanka upp fordonen för er. Har du behov av något mer är du alltid välkommen att fråga oss – vi skräddarsyr en lösning som passar ditt företag.

Sanera klotter

Vi har även specialiserat oss inom klottersanering. Läs gärna mer om tjänsten om du fått problem med klotter på bussen – utvändigt eller invändigt. Vi använder effektiva saneringsmetoder som inte är skadliga för miljön.