Anlita SOL när du ska hyra entrémattor i Stockholm så håller du entrén ren och snygg. Du har många valmöjligheter och kan välja både färg och eget tryck på dina mattor för att skapa en välkomnande känsla som förstärker ditt varumärke. Kontakta oss redan idag för att få ett pris på att hyra entrémattor, vårt team i Stockholm hjälper dig hitta en effektiv lösning.

Mattor med full service

När du tecknar ett serviceavtal för att hyra mattor hjälper vi dig hela vägen. Du kan hyra både entrémattor och vanliga interiörmattor för att alltid ha snygga golv i hela lokalen. Vi hjälper dig att beräkna besöksfrekvensen och tar därefter fram en plan för hur ofta mattorna bör bytas. Vi skiftar mattor med visst intervall enligt önskemål och behov. Du kan exempelvis ha tätare byten under vinterhalvåret. Alla våra mattor håller hög kvalitet – även eventuellt tryck – och tvättas på ett miljövänligt sätt, vilket gör att de håller sig fina länge.

Gratis entrématta

SOL är en helhetsleverantör som erbjuder mängder av tjänster för företag. Du kan hyra entrématta av oss helt gratis när du tecknar avtal för två av våra andra tjänster, till exempel fönsterputsning i Stockholm och affischering i Stockholm. Välkommen att utforska alla våra tjänster inom kontorsservice!