Med oss på SOL kan ni enkelt få tillgång till en färsk fruktkorg i Stockholm – varje vecka. Med noggrant utvald frukt, bidrar vi till att skapa en behaglig, trivsam och hälsosam arbetsmiljö för både era besökare och er personal. Att ha tillgång till färsk frukt på jobbet höjer inte bara trivselfaktorn avsevärt, utan främjar även välbefinnande och energi. Genom att prioritera hälsan och välmåendet hos er personal, kan ni se fram emot en ökad produktivitet och nöjdare medarbetare. Varmt välkommen att kontakta oss för att beställa fruktkorgar i Stockholm!

 

Smidiga fruktbud i Stockholm

Vi levererar fruktbud i hela Stockholmsområdet för att säkerställa att ni kan njuta av färsk, hälsosam frukt bekvämt och smidigt, oavsett var ni befinner er. Vi strävar efter att göra leveransprocessen så smidig och bekväm som möjligt för våra kunder. Med vår effektiva logistik och noggrant planerade rutter kan ni förlita er på att er fruktleverans kommer i tid och i perfekt skick. Vårt dedikerade team ser till att varje fruktleverans i Stockholm packas omsorgsfullt och med högsta kvalitet i åtanke.

Fruktabonnemang efter era behov

Vårt fruktabonnemang i Stockholm ger er möjligheten att välja bland ett brett utbud av kvalitetsfrukter som passar er personliga smak och preferenser. Oavsett om ni föredrar exotiska frukter, lokalt odlade sorter eller en blandning av båda, har vi alternativ för att tillfredsställa era önskemål. Givetvis kan vi även skräddarsy fruktkorgen efter era specifika behov och krav.

Vi erbjuder bland annat:

Fruktblandning “Bas”: Vår grundläggande fruktkorg innehåller en blandning av de fyra vanligaste frukterna: bananer, apelsiner, äpplen och päron. Ursprung och sortiment varierar med säsongen. Detta alternativ erbjuder bra värde för pengarna.

Fruktblandning “Original”: En välbalanserad mix av bananer, äpplen, päron och apelsiner som utgör basen i korgen. Dessutom inkluderar vi smakrika tillskott som plommon, nektariner, clementiner och vindruvor, beroende på säsong och tillgänglighet.

Fruktblandning “Premium”: En av våra mest exklusiva fruktkorgar. Vi börjar med de bästa basfrukterna för säsongen och fokuserar sedan på säsongsbetonade frukter som nektariner, plommon och clementiner. I denna korg ingår även exotiska inslag som physalis och passionsfrukt.

Fruktblandning “EKO”: Här erbjuder vi en fin ekologisk fruktkorg med äpplen, bananer, päron och citrusfrukter. Dessutom kan du förvänta dig tillskott som plommon, clementiner eller kiwi, beroende på årstid och tillgänglighet.