Anlita Handyman / Vaktmästare

Vi har sedan länge sett att företag idag behöver en pålitlig och flexibel lösning på vaktmästeritjänster. Det finns däremot sällan utrymme för mindre och medelstora företag att anlita en vaktmästare på heltid, medan behov av diverse göromål ständigt växer. Detta leder ofta till att dessa jobb istället får utföras av en receptionist, eller annan anställd, på bästa möjliga sätt. Vi är övertygade om att era resurser kan nyttjas bättre.

Vaktmästare tillgodoser befintligt behov

Enklare hantverksjobb, möbelmontering, borra upp gardinstänger, måla väggar och tak, mindre byggprojekt, oavsett vart era behov ligger är en handyman från oss lösningen på problemet. Med en handyman behöver ni inte längre vänta i evigheter på att hantverkaren ska komma, vi kommer istället på kort varsel och med samtliga verktyg som uppdraget kräver. Vi strävar alltid efter att vara enkla och tydliga gentemot våra kunder där vi prioriterar god kommunikation och hög service.

Populära vaktmästeritjänster

Oavsett vad ni har för behov så kan en handyman vara lösningen på problem. Detta är några av våra populära vaktmästeritjänster som vi erbjuder till företag i hela landet. •    Enklare hantverksjobb •    Möbelmontering •    Borra upp gardinstänger •    Måla väggar och tak •    Mindre byggprojekt

Hyra vaktmästare med rätt kompetens och verktyg

Att hyra vaktmästare av oss garanterar dig att vi skickar ut vaktmästare till er som har den kompetens som krävs samt rätt verktyg för att utföra jobbet. Vi sätter inga gränser för de tjänster som vi erbjuder, utan strävar alltid efter att tillgodose våra kunders samtliga behov. Oavsett om ni behöver hjälp ofta, eller bara en enstaka gång, står vi därför till ert förfogande. Vi är tillgängliga för företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare.

 

 

Mer än bara vaktmästeritjänster

På SOL Facility Services levererar vi mer än vaktmästeritjänster. Vi är en helhetsleverantör som tillgodoser våra kunder med lokalvård, fastighetsservice och kontorsservice för att göra deras vardag både smidigare och enklare. Det ska inte bara vara enkelt att bli kund hos SOL Facility Services – det ska också vara förmånligt. Vi erbjuder därför möjligheten att hyra vaktmästare/handyman genom oss samt ytterligare en tjänst, för att få ytterligare en tredje tjänst på köpet – som en fruktkorg till exempel. Få hjälp av en handyman idag – fyll i formuläret nedan för att skicka in en intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.