Är du i behov av professionell fastighetsservice i Malmö? Vi på SOL står vi redo att hjälpa dig. Vårt kompetenta team av specialister är välutbildade och har den erfarenhet som krävs för att hantera alla slags fastigheter, oavsett om de är små eller komplexa. Vi tar hand om alla aspekter, från planering till daglig skötsel och underhåll. Vårt primära fokus ligger på att bibehålla högsta standard inom renlighet, säkerhet och komfort, både för era hyresgäster och besökare.

När du väljer SOL som din partner kan du vara trygg i vetskapen att din fastighet kommer att få den bästa möjliga vård och förvaltning. 

Ring oss på 08-429 90 40 eller mejla till info@sol.se om du behöver mer information om vår fastighetsservice i Malmö. Offertförfrågningar kan göras via formuläret nedan.

 

Facility Management

Med begreppet Facility Management (FM), avser vi hanteringen av fastighetsskötsel och de olika tjänster som krävs för att effektivt driva och underhålla en fastighet samt tillgodose behoven hos de som arbetar eller bor där. Med vår Facility Management i Malmö erbjuder vi en rad olika tjänster, till exempel lokalvård, kontorsservice, fastighetsservice och teknisk förvaltning.