Anlita oss på SOL för fastighetsservice i Stockholm. Vårt erfarna team av specialister är välutbildade och har den kompetens som krävs för att hantera alla typer av fastigheter, oavsett storlek eller komplexitet. Vi tar hand om allt från planering till daglig skötsel och underhåll. Vårt fokus ligger på att upprätthålla högsta standard när det gäller renlighet, säkerhet och komfort för både hyresgäster och besökare.

Med SOL som din partner kan du vara trygg med att din fastighet får den bästa skötseln och förvaltningen. 

I vår fastighetsservice ingår:

Om du har frågor om vår fastighetsservice i Stockholm, ring oss på 08-429 90 40 eller skicka ett mejl till info@sol.se.  Du kan också begära en offert genom att fylla i formuläret nedan.

 

Trygg Facility Management i Stockholm

Med vår Facility Management i Stockholm kan du få en smidig och välfungerande fastighetsmiljö. Hos oss hittar du en omfattande portfölj av professionella FM-tjänster som är skräddarsydda för att möta dina behov och öka värdet på din fastighet. Några av de vanligaste tjänsterna innefattar lokalvård, kontorsservice, och fastighetsservice.

Mer än bara fastighetsservice

För att säkerställa att ni får det mest förmånliga prisförslaget för ert företag, rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss för att få bästa möjliga erbjudande för fastighetsservice i Stockholm. Vi på SOL erbjuder vi även andra typer av tjänster, såsom foliering i Stockholm och affischering i Stockholm. När ni anlitar oss för mer än två tjänster får ni dessutom den tredje tjänsten helt kostnadsfritt. Kontakta oss idag!