Låt oss på SOL hjälpa till med hotellstädning i Stockholm. Vår erfarna personal tar hand om allt från hotellrum till offentliga ytor, med stor noggrannhet och precision. Vi anpassar städningen efter dina önskemål och behov, och alltid till ett konkurrenskraftigt pris. Med SOL som partner kan du fokusera på din verksamhet, medan vi ser till att dina gäster möts av en ren och fräsch miljö varje dag. 

Om du har frågor om vår hotellstädning i Stockholm, ring oss på 08-429 90 40 eller mejla till info@sol.se. För att få en offert, fyll i formuläret nedan.

Erfaret team av hotellstädare i Stockholm

Hos oss arbetar ett team av professionella hotellstädare i Stockholm – som är specialiserade just på hotellstäd och städning av offentliga utrymmen. Våra medarbetare har en hög kompetens och förstår vikten av en noggrann städning för att skapa en positiv upplevelse för dina gäster. Vi använder enbart miljövänliga städprodukter och skräddarsyr våra tjänster efter dina unika behov och önskemål. Med hjälp av våra professionella hotellstädare i Stockholm kan du vara säker på att din verksamhet upprätthåller högsta standard när det gäller renlighet och hygien.

Fler förmånliga tjänster

Vi erbjuder inte bara hotellstäd i Stockholm, utan även tjänster som exempelvis affischering i Stockholm och butiksstädning i Stockholm. Vi strävar alltid efter att ha ett attraktivt erbjudande för våra kunder och gör det enkelt och förmånligt att välja oss som din servicepartner. När du anlitar oss för tre olika tjänster får du en tredje helt kostnadsfritt. Det är med andra ord fördelaktigt att samla flera tjänster hos SOL. Fyll i kontaktformuläret nedan och få snabbt tillbaka ett prisförslag från oss!